top of page

Adaylardan Ata’ya çelenk!

CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli, beraberindeki belediye meclis üyesi adayları ve partililer ile çelenk sundu. Gerenli; “Bu kente hizmet etmek, bu ülkenin geleceğine hizmet etmek, çocuklarımızın, torunlarımızın mutlu yaşayacağı aydınlık yarınlar içinmücadele etmek hepimizin görevi olmalı” dedi.


CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli, beraberindeki belediye meclis üyesi adayları ve partililer ile çelenk sundu.

CHP üyeleri, İlçe Başkanlığı’ndan yürümeye başlayarak Tören Alanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na partinin çelengini koydu.

26 Şubat günü yapılan etkinliğe İl Başkanı Bora Terzi, İlçe Başkanı Ali Can ve partililer katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşmalara geçildi.


“LÜLEBURGAZ’IMIZI SİZLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

İlçe Başkanı Ali Can, “CHP’nin esas düşünce ve dileği vatandaşların her türlü ayrılıktan korumak, onları kendileri ve büyük Türk ulusu için faydalı kılmaktır. Şehirlerimiz herkes için güvenli, rahat ve huzurlu olacak. CHP yönetimi, örgütü, liyakatı, belediye başkan adayı ile bu şartları değiştirmeye, hükümetin ülkemizi içine yuvarladığı karanlıktan çıkarmaya hazırdır. CHP yüzlerce yıllık devlet geleneğimizi, Ulu Önder’imiz Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet’in kurucu kadroları ile miras aldığı değerleri aklın, bilimin, korunakları ile birleştirerek Türkiye’nin bütün şehirlerini yönetmeye hazırdır. CHP olarak, söz veriyoruz, taahhüt ediyoruz insan onuruna yakışır, güvenli kentler oluşturacağız. Kentin olanaklarını ve gelirlerini adil ve halkça bölüştüreceğiz. Her yurttaşımızın belediye hizmetlerinden eşit şekilde yararlanmasını sağlayacağız. Lüleburgaz’ımızı talimatlarla, emirlerle, güç odakları ile yönetmeyeceğiz. Lüleburgaz’ımızı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Halkla birlikte, halkçı belediyecilik yapacağız. Başardık, yine başaracağız. İşimiz, gücümüz Lüleburgaz. Sevdamız Lüleburgaz, tam ileri, başkanımız Dr. Murat Gerenli” dedi.

“LÜLEBURGAZ, CUMHURİYET’İN VE DEMOKRASİNİN KALESİDİR”

CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi; “Biz CHP’liler yerel seçimleri sadece belediye başkanımızı, meclis üyelerimizi seçeceğimiz bir seçim olarak görmüyoruz. Yerel seçimleri yoksulluğa, yolsuzluğa, hukuksuzluğa, haksızlığa ve umutsuzluğa son vereceğimiz bir başlangıcın seçimi olarak görüyoruz. Lüleburgaz, Cumhuriyet’in ve demokrasinin kalesidir. Bu nedenle kaleyi savunmaya devam edeceğiz. Belediyemizi, vakıflara, derneklere, çıkar gruplarına teslim etmeyeceğiz. Kırgınlıklarımızı, küskünlüklerimizi, kişisel hırs ve ihtiraslarımızı bir tarafa bırakacak, çocuklarımızı ve torunlarımızı düşünerek daha fazla kenetlenerek Lüleburgaz Belediyesi’nden 6 oklu bayrağımızı indirmeyeceğiz” dedi.

“LÜLEBURGAZ’A BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM.”

Belediye Başkanı Murat Gerenli; “Bundan 5 yıl önce hep beraber yola çıktık ve şunları söyledim. Deresinde yüzmeyi, sokaklarında bisiklet sürmeyi öğrendiğim kafelerinde sevdalandığım Lüleburgaz’a borcumu ödemek istiyorum. Bunu öderken de Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında, CHP’nin ve sosyal demokrasinin evrensel değerleri ile yola çıkacağız. Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, dürüst, şeffaf ve hesap verebilir bir belediyecilik yapacağız. Lüleburgaz’ı aydınlık yarınlara taşıyacağız. Çözülmeyen sorunlarını birer birer çözmeye başlayacağız. Asla ve asla öykünmeyeceğiz, şikayet etmeyeceğiz. Yolumuza çıkan bütün engelleri aşmak için gereğini yapacağız. Dikleşmeyeceğiz ama dik duracağız. Çizgimizden asla ödün vermeyeceğiz dedim bugün bunun gururu ile sizlerin karşınızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu kente hizmet etmek,  bu ülkenin geleceğine hizmet etmek, çocuklarımızın, torunlarımızın mutlu yaşayacağı aydınlık yarınlar için mücadele etmek hepimizin görevi olmalı. Bu göreve aday olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep beraber tekrar yola çıkacağız. 31 Mart’tan sonra Cumhuriyet değerlerini, Atatürk ilke ve devrimlerini ve partimizin görüşünü yansıtarak kimseyi ayırmadan hesap vererek ve Lüleburgaz’ı aydınlık geleceğe taşıyacak çalışmalar ile hizmet aşkı ile ilk günkü enerjimiz ile, ilk günkü heyecanımız ile çalışmaya devam edeceğiz. Yerel de ki iktidarımızı daha da güçlendirdikten sonra genelde de iktidar olup bu ülkeyi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız. Geleceğimiz aydınlık olsun” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekildi.

241 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page