top of page

Aday adayları açıklama yaptı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısında meclis üyesi aday adaylarından Furkan Çolak, Tamer Ermut, Umut Kurt, İsa Akbıyık, Halime Gülcan Ayışığı ve Onur Deniz Çakırel, açıklamalarda bulundu.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın haftalık toplantısında belediye meclis üyesi aday adayları açıklamalarda bulundu.

Aday adaylarından Furkan Çolak, Tamer Ermut, Umut Kurt, İsa Akbıyık, Halime Gülcan Ayışığı ve Onur Deniz Çakırel, kendilerini tanıtan açıklama yaparak partililerden destek istedi.

Belediye meclis üyesi ön seçimi 3 Şubat tarihinde yapılacak.




“GENÇLERİ TEMSİL EDECEĞİME İNANDIĞIM İÇİN BU YOLA ÇIKTIM”

Furkan Çolak; “22 yaşındayım. Öncelikle burada çocukluk ve gençlik dönemlerimi geçirdim aktif ve pasif olduğum dönemler oldu. Halk-Lis geleneğinden gelmekteyim, Kırklareli Üniversite Komisyonu’nda kuruculuk yaptım. Şuan da aktif olarak başkan yardımcısıyım ve aynı zamanda Gençlik Kolları İl Yöneticisi’yim. Gençleri ve Halk-Lis geleneğinden gelen arkadaşlarımı tamamı ile temsil edeceğimi düşünüyorum. Gelecekte partimi daha düzgün temsil etmek için partimizin içinden yetiştiğime inanıyorum. Halk-Lis’in, gençlerin ve partinin geleceğinin temsiliyeti olarak genç bir kişilik olarak hepinizin oylarına talibim. Gençleri temsil edeceğime inandığım için bu yola çıktım ve gençlerin adayıyım” dedi.




“ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI OLACAK”

Tamer Ermut; “Bu bizim bir şölenimiz, bizim bir bayramımız. Bundan yaklaşık 15 gün önce kaybettiğimiz, partimizin en yaşlı üyesi olan Muammer Ermut’un torunuyum. 1997 yılında parti üyeliğim gençlik kollarında başladı. 2003 yılında İlçe Yöneticiliği tecrübem, 2009 yılında İlçe Yöneticiliğim oldu, örgütümüzün ve belediye başkanımızın tekdiri ile 2019 yılında ki seçimlerde belediye meclis üyesi olarak takdir gördüm ve hala devam etmekteyim. Belediye meclis üyeliğinin ciddiyetini, belediye meclis üyesi makamının sadece bir makam ve koltuktan ibaret olmadığını çok iyi bilen biri olarak karşınızdayım. Belediye meclis üyeliğim dönemimce imar komisyon üyeliğinde, toplumsal cinsiyet eşitliği komisyon üyeliğinde, Marmara Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği’nde ve grup başkanvekilliği görevlerinde bulundum. Kazanmış olduğumuz tecrübe, bilgi ve birikim bizim için deneyim aşamasında 5 yılı tamamladık. Önümüzdeki süreç yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Ben tekrar bu koltuğu sizlerin desteği ve onayıyla adayım. Desteğiniz olursa çok mutlu olacağım” dedi.




“BİZ ÖRGÜTÜMÜZ SAYESİNDE BİR YERE GELECEĞİZ”

Umut Kurt; “Ön seçim, seçilme -seçilmeme bizim için aslında çokta önemli değil. Parti de 15 yaşından beri yer almış biri olarak gelip burada belediye meclis üyeliği için konuşabiliyorsam aslında bu bile benim için yeterli. 30 yaşındayım, avukatım, yüksek lisans mezunuyum. Belediye meclis üyeliğinin ne kadar önemli bir makam olduğunun farkındayım. Orada bulunuyor olmanın ve de ön seçimle seçilerek o makamı geliyor olmanın ne kadar değerli bir şey olduğunun farkındayım. Bu bilinçle hareket ederek aday oldum. Biz örgütümüz sayesinde bir yere geleceğiz. Bir yerlere geldiğimizde o makamların hizmet makamı olduğunu unutmayarak hareket edeceğiz. Her üyemize hesap vermemiz, her üyemizin bizi aradığında bizlerin verecek bir sözü olmalı. Hayat bizi buraya getirdi. CHP’nden gururla ön seçime katılıyorum. İktidar partisi gibi tek bir butonla, tek bir kişinin görebildiği şekilde ön seçim gerçekleştirmediğimiz içinde ayrıyeten tüm partililerime teşekkür ediyorum. Sizlerin desteğini bekliyorum. Var olabilmek kolay bir şey değil zor ve meşakkatli bir yola girdik” dedi.




“İKİNCİ EVİM OLARAK GÖRDÜM BURASINI”

İsa Akbıyık; “işçi emeklisi bir kardeşinizim. Bu partiye üye olduğum andan itibaren kendimi bu partinin bir neferi olarak gördüm. İkinci evim olarak gördüm burasını. Partimin verdiği bütün görevleri yaptım. Her türlü görevi özveri ile yaptım. Ve sizlerin desteği ile 2 dönem ilçe yönetimi, 2 dönem de il yönetiminde bulundum. Sizlerin desteği ile belediye meclis üyesine aday oldum. Tam yol ileri. Kazanan CHP olsun” dedi.




“YİNE YOLUMA DEVAM ETMEK İSTİYORUM”

Halime Gülcan Ayışığı; “Partime gönülden bağlı biri olarak çeşitli kademelerde bulundum. Kadın Kolları’nda başladık, ilçe yönetiminde bulundum. 5 yıldır Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi’yim. Değerli desteklerinize talibim. Görevim süresince özellikle pazarcı esnafımızın dert ve sıkıntılarını gidermek için çok çalıştım. Trakya Belediye Birliği Encümeni’nde bulunmaktayım. Bir çok komisyonda görev aldım. Yine yoluma devam etmek istiyorum” dedi.




“BÜYÜDÜĞÜM ŞEHRİME DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN ADAYIM”

Onur Deniz Çakırel; “Büyüdüğüm şehrime daha iyi hizmet verebilmek için Lüleburgaz Belediyesi Meclis Üyeliği’ne aday adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Üniversite ve gençlik yıllarımda partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım. Edinmiş olduğum tecrübe ve bilgi, birikimimi, işimde kazanmış olduğum tecrübelerimi değerli halkıma ve örgütüme sunmak amacıyla aday oldum. Siz değerli örgütümüzden de desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylarından Binnur Dinç, bir teşekkür konuşması yapmak istedi. Dinç’in söz aldığı esnada İlçe Sekreteri Halis Kocaoğlu tarafından toplantının basına kapatıldığı belirtilerek basın mensupları dışarı çıkarıldı.

107 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page