top of page

ADAY ADAYI OSMAN VAROL “BABAESKİ SEVDAMIZ UZUN OLACAK”


Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi Babaeski İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Osman Varol, Halkçı partide siyasete başladı.

Yarım asırdır, 50 yıl CHP bayrağını her safhada taşıyan, 1983-1993 yılları arasında Karahalil Beldesi Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarlığı görevini yaptı. Aynı zamanda Karahalilspor Cemiyet Başkanlığı yaptı.

KARAHALİLLİLERİN ABİSİ, ATA SPORUNUN YAĞLI GÜREŞLERİN VAZGEÇİLMEZİ

Cumhuriyet Halk Partisi Babaeski İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Osman Varol yaptığı açıklamada; “Babaeski’ye, beldelerine ve köylerine ayrım göz etmeden, daha iyi hizmet vermek için aday adayıyım. CHP eski Kırklareli İl Başkanı Merhum Ali Gençay, bana Ecevit’in mavi gömleğini ve bir de kravatını hediye etmişti. Bende o zaman aktif siyasete başladım. Üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisinin ömür boyu bayrağını taşıyacağıma söz veriyorum.” ifadelerini kullandı.

Babaeski’nin sevilen esnaflarından olan Osman Varol, “Cumhuriyetimizin 100. yılında Babaeski’yi hep birlikte daha da ileriye taşımak için yola çıkıyoruz. Babaeski sevdamız uzun olacak. Bu önemli dönemde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin değişim ile beraberinde getirdiği yeniliklerle ilçemizi daha da güçlendirmek, 100 yıllık birikimimizi geleceğe taşımak amacıyla buradayım.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin temel ilkesi, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak, demokrasiyi güçlendirmek ve halkın refahını artırmak olmuştur. Bu kapsamda, Babaeski’yi çağdaş bir siyaset anlayışıyla yönetmek, değişimle gelen yeniliklere açık olmak temel taahhütlerimizden biridir.

Güzide ilçemiz Babaeski, Kırklareli’nin incisi, tarih kokan sokaklarıyla ve sıcak insanlarıyla önemli bir ilçedir. Bizler, bu topraklarda Cumhuriyet'in değerlerine olan bağlılığımızı her daim sürdüren, Mustafa Kemal'in izinde yürüyen bir nesiliz. Babaeski’nin geleceği için kalbimizi ortaya koyarak, bu kutsal göreve talip oluyoruz. İlçemizin ana geçim kaynağı çiftçilik, bu topraklarda geçmişten gelen bir geleneği temsil eder. Çiftçilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek, tarımın verimliliğini artırmak, ekonomik kalkınmayı desteklemek adına projelerimizi hayata geçirmek için buradayız. Tarımın yanı sıra ayrıca biliyoruz ki; esnafımızın karşılaştığı bazı zorluklar var. Bu sorunları anlamak ve çözüme kavuşturmak adına üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız.” dedi.

Eğitim, toplumların gelişiminde temel bir unsur olarak karşımıza çıkar diyen Varol sözlerinin devamında, “Teknolojinin hızla ilerlediği bir dönemde, gençlerimizin dijital becerilerini geliştirebilmeleri için modern sınıflar, bilgisayar laboratuvarları gibi imkânlar sağlayacağız.

Aynı zamanda, gençlerimizin sportif ve kültürel faaliyetlere katılımını teşvik edecek projeler geliştireceğiz.

Bu yolculukta, siz değerli halkımızın desteği ve işbirliği ile daha güzel bir Babaeski için birlikte çalışacağımıza inancımız tam.

Yerel yönetimde şeffaflık, katılımcılık ve adalet ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olan bir anlayışla, Babaeski’nin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için var gücümüzle çalışacağımıza olan inancımızı sizlerle paylaşıyoruz.

CHP Babaeski Belediye Başkanlığı için 5 tane aday adayımız var. Hepsi benim için birbirinden değerlidir. Hangisi kazanırsa kazansın onunla birlikte el ele omuz omuza Babaeski için çalışacağım. Kimsenin şüphesi olmasın.

Sizlerin güveni ve destekleriyle, Babaeski’yi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için birlikte çalışacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Hep birlikte, daha aydınlık yarınlara yürümek için bu yolda yan yana olacağımıza inanıyorum.

Cumhuriyetimizin 100. Babaeski’yi hep birlikte daha da ileriye taşımak için yola çıkıyoruz.

Sözlerime son verirken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserim dediği Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmet etmek, bu yolda sizlerle yürümek benim en büyük onur ve gurur kaynağım olacaktır.

CHP Babaeski İl Genel Meclis Üyesi aday adayları olan yol arkadaşlarımın hepsine üstün başarılar temenni eder, saygı ve sevgiler sunarım.” ifadelerine yer verdi.

112 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page