top of page

Ada Hukuk açıldı!

Lüleburgaz’da Ada Hukuk Avukatlık ve Arabuluculuk Bürosu açıldı.

Lüleburgaz’da Ada Hukuk Avukatlık ve Arabuluculuk Bürosu açıldı.

Yılmaz Mahallesi Ali Rahmi Pektaş Sokak No:5 Kat:1 Daire:108 adresinde işletmeciliğini Avukat Arabulucu Ali Günaydın ve Avukat Dilara Yıldız’ın yaptığı Ada Hukuk bürosu 23 Aralık günü hizmete girdi.

Avukatlık Bürosu açılışına Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kırklareli Baro Başkanı Turgay Hınız ve çok sayıda davetli katıldı.

Avukat Ali Günaydın, 21 Eylül’de TSK Kıdemli Başçavuş rütbesi ile emekli olduğunu ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduğun belirtti.

Avukat Dilara Yıldız, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduğunu aktardı.


İşyerinin açılış kurdelesini, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Belediye Başkanı Murat Gerenli, Baro Başkanı Turgay Hınız, Avukat Ali Günaydın ve Avukat Dilara Yıldız birlikte kesti.

Günaydın ve Yıldız; “Hukuk büromuzun açılışında bizleri yalnız bırakmayan sayın kaymakamım, belediye başkanım ve baro başkanımıza ve siz değerli konuklarımıza tek tek teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet’in kurucu değerleri Atatürk ilke ve inkılapları ile hukukun üstünlüğüne bağlı olarak adaletin yolundan ayrılmadan meslek etiğine uygun davranarak mesleğimizi icra edeceğiz. Cumhuriyet’in 100’üncü yılında açtığımız hukuk büromuzun ilçemize hayırlı olmasını temenni eder katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederiz” dediler.

Avukat Dilara Yıldız’a 0535 088 96 58, Avukat Ali Günaydın’a 0532 342 42 83 ve büroya da 0288 412 48 26 numaralı telefondan ulaşılabileceği kaydedildi.

339 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page