top of page

84 çocuğa madalya

Lüleburgaz Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Lüleburgaz’da 33’üncüsü düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği dolayısıyla düzenlenen masa tenisi turnuvasında mücadele eden çocuklara madalyaları verildi.



Lüleburgaz Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Lüleburgaz’da 33’üncüsü düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği dolayısıyla masa tenisi turnuvası düzenlendi.


18 Nisan günü Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde (LYFA) düzenlenen turnuva sonunda sporculara İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Konak tarafından madalya töreni düzenlenerek madalyaları takdim edildi.

İlkokullar arası düzenlenen müsabakalarda kadınlar kategorisinde Gazi Mustafa Kemal ilkokulu, General Ferhat Akat İlkokulu, Atatürk İlkokulu ve Kocasinan İlkokulu öğrencileri oynarken erkekler kategorisinde ise Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, Kocasinan İlkokulu, Doğa Koleji, Şehit Mednan Tuna İlkokulu, General Ferhat Akat İlkokulu öğrencileri ter döktü.

Toplam 84 öğrenin olduğu turnuvalarda 48 öğrencinin erkek, 36 öğrencinin kız olduğu belirtildi.

Kaybedenin olmadığı yarışmalarda müdürler tarafından bütün öğrencilere madalya verilip teşekkür edildi.

RESİM SERGİSİ AÇILDI

Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’nda Halk Eğitim Merkezi’nin kurslarına giden 2-3-4’üncü sınıf öğrencilerinin kurslarda yaptıkları resimlerden oluşan sergi açıldı.

Sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Konak’ta katıldı.

Erdem ve Konak, çocukları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

105 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page