top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

6’ncı isim belirlendi

CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyeliği seçiminde iki isim aynı oy almasından dolayı kura çekimi yapıldı. Yapılan kura çekimi ile 6’ncı isim Ahmet Erdal oldu.


Mustafa KARAKAYA

CHP’nde il genel meclis üyeliği ön seçiminde iki isim için kura çekimi yapıldı.

21 Ocak tarihinde CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde yapılan il genel meclis üyeliği için ön seçim yapıldı ve Ahmet Erdal ile Müjdat Üstünel aynı oyu aldı. İki adayın aynı oy almasından dolayı kura çekimi yapılacağı belirtilmişti.

24 Ocak günü parti de yapılan kura çekimi ile Ahmet Erdal, sıralamaya girdi.

Buna göre CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi adaylarının sıralaması şu şekilde oldu; 1- Saygun Ersin, 2-Nilüfer Erol, 3-Emin Sertkaya, 4-Yeşim Girgin, 5-Oktay Benli ve 6- Ahmet Erdal.

7’nci sıra da olan Müjdat Üstünel kura çekimi sonrası yaptığı açıklamada; “Sevgili CHP Lüleburgaz üyeleri, 21 Ocak 2024 tarihinde CHP İlçe Başkanlığı gözetiminde yapılan Kırklareli İl Genel Meclisi adaylarını belirleyen ön seçimlerde şahsıma oy veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Lüleburgaz ilçe Başkanlığı’mızda yapılan kura çekiminde 6.sıra adayı Ahmet Erdal belirlenmiştir. Müjdat Üstünel 7.sıra olarak kalmıştır. Aday olarak sıralamaya giren arkadaşlarıma 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar dilerim. Kaldığımız yerden mücadeleye devam. Altı da altı yapmak için elimizden geleni yapacağız. Tam yol ileri. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.



355 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


bottom of page