top of page

“5 yılda 370 bin öğün yemek”

Yazarın fotoğrafı: gorunumhabergorunumhaber

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gerenli, Sevgi Mutfağı’ndan 370 bin öğün yemek verildiğini belirtti.

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gerenli, sosyal medya hesabından Sevgi Mutfağı ve Lezzet Akademisi ile ilgili videolar paylaştı.

Sevgi Mutfağı’nda bugüne kadar 370 bin öğün yemek verildiği belirtildi.

Sevgi Mutfağı hakkında konuşan Gerenli; “Hayata geçirdiğimiz sosyal belediyecilik uygulamaları ile 7’den 70’e tüm komşularımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda ‘kimse yatağa aç girmeyecek’ diyerek Sevgi Mutfağı’mızı da hizmete açtık. Aşçılarımızın sevgi ile hazırladığı en az 3 çeşit sıcak yemeği haftanın 7 günü ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırıyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 370 bin öğün sıcak yemeği ailelerimize ulaştırdık. Lüleburgaz’da iyiliği, dostluğu ve sevgiyi büyüteceğiz. Sevdamız Lüleburgaz, tam yol ileri” dedi.

“5 YIL FAALİYETE GEÇEMEDİ”

Lezzet Akademisi hakkında bilgi veren Gerenli, akademinin yapımı tamamlanmasının ardından yaklaşık 5 yıl faaliyete geçemediğini aktardı.

Lezzet Akademisi’ni göreve geldikleri gibi hizmete açtıklarını belirten Gerenli, “2019 yılından bu yana Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz sertifikalı pastacılık ve aşçılık kurslarında eğitim gören kadınlarımız birer birer istihdama katıldı. Bütçe içi işletme modeliyle hizmete açtığımız kafeteryalarımız da güler yüzlü personelimiz, uygun fiyat tarifemiz ve kaliteli hizmet anlayışımızla kendinizi evinizdeymiş gibi hissedeceksiniz. Birlikte başardık, yine başaracağız. Gücümüzü sizden, güvenimizi yaptığımız işlerden alıyoruz. Az laf, çok iş” ifadelerini kullandı.

176 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios


bottom of page