top of page

5 bin metrekarelik alana park!

Düğün Salonu da olacak

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli, 3. projesi olan 100. Yıl Parkı hakkında; “Eşsiz manzarası olan parkımızda yaklaşık 150 kişi kapasiteli, 500 metrekarelik bir restoranla birlikte sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz muhteşem bir sosyal alan ortaya çıkacak” dedi.


Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Adayı Murat Gerenli, tekrar göreve gelmesi halinde yapacağı projeleri ve görevi süresince yapılan faaliyetler hakkında bilgi vermeye devam ediyor.

Gerenli, sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolar ile 100. Yıl parkı, halk ekmek büfeleri ve alt yapı sorunu hakkında konuştu.

Böylelikle Gerenli’nin açıkladığı projeleri belediye binasının yapılması, yeni otopark yapılması ve 100. Yıl Parkı oldu.

100. YIL PARKI

3. projesi olan 100. Yıl Parkı hakkında konuşan Gerenli; “Kentimize kazandıracağımız Lüleburgaz’ın 100. Yıl Parkı projemizden bahsedeceğim. Kent Ormanı’mızın hemen yanında askeriyeye ait alanken belediyemize kazandırdığımız toplam 5 bin metrekarelik alanda Lüleburgaz’a muhteşem bir ortam sunacağız. Eşsiz manzarası olan parkımızda yaklaşık 150 kişi kapasiteli, 500 metrekarelik bir restoranla birlikte sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz muhteşem bir sosyal alan ortaya çıkacak. Siz değerli komşularımızın düğün ve nişan gibi etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri toplam 500 kişi kapasiteli etkinlik alanını da hizmetinize sunuyoruz. Lüleburgaz Belediyesi olarak en mutlu anlarınızda da yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

3 NOKTADA HALK EKMEK

Halk Ekmek Büfeleri hakkında konuşan Gerenli; “Her geçen gün etkilerini derinden hissettiğimiz ekonomik krizde, gücümüzü aldığımız siz sevgili komşularımızı yalnız bırakamazdık. Bu çerçevede, bir çok kara kış destek paketini hayata geçirirken, bunlara son eklenen uygulamamız ise Halk Ekmek oldu. Komşularımızın bir çok ekmeğe bile ulaşmakta güçlük çektiği bugünlerde toplam3 ayrı noktada Halk Ekmek Büfeleri’mizden uygun fiyatla ekmek alabilirsiniz. Lüleburgaz Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm gücümüzle imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Dayanışmanın iyileştirici gücüyle aydınlık yarınlara yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

20 BİN METRE İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ

Altyapı hakkında bilgi veren Gerenli; “Göreve geldiğimizde önümüz de bir yanda 40 yıldır dokunulmamış altyapı, kapatılmayan çöplük sorunu ve içme suyu sorunu, diğer yanda makyajlı projeler vardı. Sizlere temiz ve sağlıklı bir kent sunmak için zor olan yoldan yürüdük. Sorunları birer birer çözerken altyapı da kapsamlı bir çalışma başlattık. Yaklaşık 20 bin metre sağlıksız içme suyu hattını yeniledik. Bununla birlikte 5 bin 196 metre yeni kanalizasyon hattıyla, 16 bin 579 metre yeni yağmur suyu hattı inşa ettik. Kentimizin merkezinde ki altyapıyı ise robotik teknoloji kullanarak hiçbir kazı yapmadan, siz değerli komşularımıza rahatsızlık vermeden baştan aşağı yeniledik. Önümüzde ki dönemde de kentimizin altyapısını baştan aşağı yenilemeye, sorunları çözmeye devam edeceğiz. Çünkü bizim öncelikli görevimiz sizlere daha temiz ve sağlıklı bir kent sunmak” diye konuştu.

959 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page