top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

3’te 2’sini tamamladık!


Kuzey Alaz yardımları bekliyor

SMA Tip-1 Hastası Kuzey Alaz Ümit için düzenlenen bağış kampanyası sürüyor. Lüleburgaz halkının büyük fedakarlık gösterdiği Kuzey Alaz Ümit’in bağış kampanyasında yüzde 69 oranında bağış yapıldığı belirtildi. Kuzey Alaz Ümit’in dedesi Bekir Ümit, bugüne kadar yapılan yardımlardan dolayı Lüleburgaz halkına teşekkür ettiğini ve kampanyanın tamamlanması için bağışları toplamaya devam ettiklerini belirtti.

SMA Tip-1 Hastası Kuzey Alaz Ümit için düzenlenen bağış kampanyası sürüyor.

Lüleburgaz halkının büyük fedakarlık gösterdiği Kuzey Alaz Ümit’in bağış kampanyasında yüzde 69 oranında bağış yapıldığı belirtildi.

Kuzey Alaz Ümit’in dedesi Bekir Ümit, her gün Kongre Meydanı’nın karşısında bulunan stantta bağışları nakit olarak da kabul ettiklerini belirtti.

Dede Bekir Ümit yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla da vatandaşlardan maddi manevi olarak da destek beklediklerini söyledi.

“EN KÜÇÜK MİKTAR BİLE BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Tedavi için ne kadar erken başlanırsa o kadar önemli olduğunu belirten Ümit; “Öncelikle tüm Lüleburgaz halkına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kampanyamız çok iyi ilerliyor, toplam miktarın yüzde 69 oranında bağış topladık. Herkesten Allah razı olsun, sizlere borcumuz var. Lüleburgaz halkının haklarını nasıl ödeyeceğimizi inanın bilmiyoruz. Kampanyamızın tamamlanması için biraz daha yolumuz var. Bugüne kadar bizi çok desteklediniz ve bundan sonra da kampanyanın tamamlanması için biraz daha desteğe ihtiyacımız var. Paylaşmanın ve iyiliğin doruğa çıktığı kurban bayramında yardımlarınızı bekliyoruz. Bize yapacağın yardımın miktarı hiç önemli değil, en küçük miktar bile bizim için çok değerli. Kampanyamızın bitmesine yaklaşık 2 ay gibi bir süre kaldı. Doktorumuz ne kadar önce olursa o kadar iyi olacağını belirtti. Herkese yaptıkları yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İBAN NUMARALARI

Valilik onaylı kampanya da Kuzey Alaz Ümit’e bağış yapmak için iban numaraları ise şöyle;

TL hesabı: TR93 0001 0090 1065 9306 7050 01

Dolar hesabı: TR66 0001 0090 1065 9306 7050 02

Euro hesabı: TR39 0001 0090 1065 9306 7050 03 ve alıcı ismi de Kuzey Alaz Ümit olduğu belirtildi.

 

217 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page