top of page

25 yıllık aza muhtar adayı

Lüleburgaz’da yaşayan Ömer Yılmaz, Gündoğu Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı. Ömer Yılmaz, Gündoğu Mahallesi Muhtarı İlhan Keskinkaya’nın yanında 25 yıldır aza olduğunu ve edindiği tecrübe ile muhtar adayı olduğunu belirtti.

Mustafa KARAKAYA



Lüleburgaz’da yaşayan Ömer Yılmaz, Gündoğu Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı.

Ömer Yılmaz, 45 yıldır Gündoğu Mahallesi Muhtarı olan İlhan Keskinkaya’nın aday olmaması dolayıyla aday olduğun belirtti.

Yılmaz, 25 yıldır aza olarak tecrübe ve deneyim elde ettiğini vatandaşlardan yetki beklediklerini söyledi.

Yılmaz;  “Ben İlhan ağabeyin yanında olan eski azalardanım. İlhan ağabeyin mahalle için güvendiği bir adam olduğumu belirtti bende aday oldum. 25 yıllık azalık sürecimde bilgi, birikim, tecrübe ve deneyim edindim. Mahallemiz için resmi kurumlar ile vatandaşlarımızın haklı olduğu konuları konuşacağız. Bizzat kendilerini götürüp sorunlarının çözüme kavuşmaları için çabalayacağız. Dertlerini beraber anlatacağız. Biz mahalle halkımız ve kurumlar arasında köprü olacağız. Sabahın erken saatleri ile muhtarlığımıza gelip vatandaşlarımız için çalışacağız. Vatandaşlarımızın aradıkları zaman bana ulaşabilecek. Onların sesi olmak için varız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını çözeceğiz. Daha önce ki yıllarda yaptığımız gibi vatandaşlarımızın şikayetlerini dinleyip yardımcı oluyorduk. Mahalle halkı takdir edip bizi seçerse hizmet için orada olacağız” dedi.

313 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page