top of page

24 bin öğrenci karne alacak

19 Ocak itibari ile eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erecek. Lüleburgaz’da 24 bin 288 öğrenci karne heyecanı yaşayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullar 19 Ocak günü 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatiline girecek.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Lüleburgaz’da anaokul-ilkokul-ortaokul ve lise kademesinde toplam 24 bin 288 öğrencinin karne alacağını bildirdi.

Erdem, 24 bin 288 öğrenci, 1860 öğretmen ve 144 idareci ile 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamladıklarını belirtti.

Yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Erdem; “İlçemizde eğitim sorumluluğunu paylaştığımız yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve destek personelimizle birlikte bizler, öğrencilerimizin dengeli ve sağlıklı kişilikler olarak yetişmesinde, bilgiye en doğru ve güvenli biçimde erişmelerinde daima yanlarında olacağız. Sizlerle bir ve beraber olacağımız inancıyla çocuklarınızla birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum. Bu vesileyle gayret ve özverili çalışmalarıyla, başarılı ve huzurlu bir eğitim dönemi geçirmemize vesile olan tüm eğitim camiamıza teşekkürlerimi sunuyor; öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlıklı ve huzurlu bir tatil dönemi geçirmelerini diliyorum” dedi.

Öte yandan 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak.                                                                                                       

 

 

 

 

63 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page