top of page

2026 tarımı masaya yatırıldı

Lüleburgaz Kaymakamı Kemal Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Selçuk Çamlıca ve yönetim kurulunu ziyaret ederek 2026 yılı tarımsal faaliyetleri ve projeleri üzerine istişarelerde bulundu.

Lüleburgaz Kaymakamı Kemal Yıldız, Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Selçuk Çamlıca ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, 2026 yılına yönelik tarımsal faaliyetler, planlanan projeler ve çiftçilerin karşılaştığı güncel sorunlar üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyarette, Lüleburgaz ve çevresinde tarımsal üretimin sürdürülebilirliği, verimliliğin artırılması ve çiftçilerin desteklenmesine yönelik atılabilecek adımlar masaya yatırıldı.

Tarım sektörünün bölge ekonomisi açısından taşıdığı öneme dikkat çekilirken, kamu kurumları ile meslek örgütleri arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin gerekliliği vurgulandı.

Ziraat Odası Başkanı Selçuk Çamlıca, nazik ziyaretleri dolayısıyla Kaymakam Kemal Yıldız’a teşekkür ederek, üreticilerin taleplerini ve sahadaki gözlemlerini paylaştı.

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ziyaret, 2026 yılı tarım politikalarına yönelik ortak çalışma ve istişare mesajlarıyla sona erdi.

Son Yazılar

Hepsini Gör
Aden Ünlü Türkiye Şampiyonu oldu

Kırklareli Ergin Spor Kulübü sporcusu Aden Ünlü, Alanya’da düzenlenen Yıldızlar Batı Grubu Taekwondo Müsabakalarında büyük bir başarıya imza attı. 44 kilogram Yıldız Bayanlar kategorisinde mücadele ed

 
 
bottom of page