top of page

2023’te 24 toplantı

Lüleburgaz Belediye Meclisi 2023 yılının son toplantısını yaptı. Meclis 2023 yılı boyunca 22’si olağan 2’si olağanüstü olmak üzere toplam 24 kez toplandı.

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin Aralık ayı meclis olağan toplantısı 1 Aralık günü Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin başkanlığında yapılan toplantı da açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

2 oturum halinde yapılan toplantıda maddelerin değerlendirilmesi için 10 dakika ara verildi.

Toplantı da İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Dolu Kadro Derece Değişikliği konulu yazısı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Memur Toplu Sözleşme konulu yazısı ve Özel Kalem Müdürlüğü’nün Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi Siyasi Komite Toplantısı konulu yazısı kabul edildi.

BAŞKAN ÇEK CUMHURİYETİ’NE

Belediye Başkanı Murat Gerenli, Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi Siyasi Komite Toplantısı’nın 6-7 tarihlerinde yapılacak olması dolayısıyla 5-8 Aralık tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentine gidecek.

Meclisin bir sonraki toplantısı ise 3 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Böylelikle Lüleburgaz Belediye Meclisi 2023 yılı boyunca 22’si olağan 2’si olağanüstü olmak üzere 24 toplantı gerçekleştirdi.

26 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page