top of page

2 yılda zirveye!

“Tüm Türkiye’ye adımızdan söz ettireceğiz”       

Lüleburgaz Satranç Spor Kulübü, 2023-2024 Kulüpler İl Yöre Şampiyonası’nda Kırklareli 1’incisi oldu. Kulüp Başkanı Berkan Hacıoğlu; “Kurulalı 2 yıl olmasına rağmen sporcularımız Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne’deki bireysel turnuvalarda da başarılı sonuçlar alıyor. 2-3 sene sonra tüm Türkiye’ye adımızdan söz ettireceğiz” dedi.

Lüleburgaz Satranç Spor Kulübü, 2023-2024 Kulüpler İl Yöre Şampiyonası’nda Kırklareli 1’incisi oldu.

21-28 Temmuz tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na katılacak olan Lüleburgaz Satranç Spor Kulübü şampiyonada Lüleburgaz’ı ve Kırklareli’ni temsil etmenin gururunu yaşıyor.

Şampiyonada; Berkan Hacıoğlu, Özgür Kantar, Berin Hacıoğlu, Birkan Butçu, Doğa Şentuna, Özgün Bilaloğlu, İnci Yiğitbaşı, Can Duğan, Mert Doruk Meriç, Halil Efe Gülser, Tunç Uyan, Aybüke Özkoç, Doğa Derin Yasavul, Kuzey Can, Timur Eroğlu, Efe Küçüktaş, Salih Arda Şahin, Emin Deniz Karakoç, Cem Boran Taşçı, İbrahim Furkan Kaya’nın katıldığı ve takımın namağlup olarak zirveye adını yazdırdığı kaydedildi.

 “TÜM TÜRKİYE’YE ADIMIZDAN SÖZ ETTİRECEĞİZ”

Lüleburgaz Satranç Spor Kulübü Başkanı Berkan Hacıoğlu; “10 yıl aradan sonra ilimizde yapılan kulüpler şampiyonasını kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 21-28 Temmuzda Denizli’de düzenlenecek olan Türkiye Kulüpler Şampiyonası’nda transfer yapmadan kendi yetiştirdiğimiz sporcularımızla katılacağız. Kurulalı 2 yıl olmasına rağmen sporcularımız Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne’deki  bireysel turnuvalarda da başarılı sonuçlar alıyor. 2-3 sene sonra tüm Türkiye’ye adımızdan söz ettireceğiz. Takımımızda ki bütün sporcularımızı emeklerinden dolayı kutluyor, Denizli’ye gidecek olan sporcularımıza da başarılar diliyoruz” dedi.

Kırklareli’nde düzenlenen şampiyonaya toplam 4 takım katıldı ve sıralama şu şekilde oldu; 1. Lüleburgaz Satranç Spor Kulübü, 2. Lüleburgaz 1922 Spor Kulübü, 3. Pınarhisar Spor Kulübü ve 4. Lüleburgaz Akademi Basketbol Spor Kulübü.

190 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page