top of page

2 günde 100 istifa!


Lüleburgaz Ziraat Odası’nda 2 günde 100 kişi dilekçe vererek kaydını sildirdi.

Emeklilere verilen 5 bin lira ikramiyenin Ziraat Odası’na kayıtlı kişilere verilmediğini gören emekliler Lüleburgaz Ziraat Odasına dilekçe ile başvurarak kayıtlarını sildirmeye başladılar.


İkramiyesini almak için bankalara giden emekliler tarımsal kayıtlı olmaları sebebiyle onlara ikramiye verilmeyeceğini öğrenince istifa yoluna gitti.

Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Selçuk Çamlıca konu hakkında; “Bu henüz ilçeden gelen insanlar sayı daha da artacaktır. Köylerden de gelmeye başlayacaklardır konu duyuldukça. ÇKS kaydı olanlara verilemeyebilir ama bu ziraat odasındaki tüm kayıtlı üyelere verilmiyor.

Kayıt sildiren kişilerin tamamı zamanında çiftçiliğe başlayıp 10-15 yıl önce kayıt olan ama kısa süre sonra bırakan ama kaydını sildirmeyen, sildirmeyi unutan kişilerden oluşuyor. 100 kişinin 100’ü de aynı şekilde. Türkiye’nin her yerinde Ziraat Odaları şu anda bu şekildeler. İnsanlar bankaya gidiyorlar bakıyorlar paraları yatmamış sorgulayınca tarımsal kayıt gözüküyor parayı alamıyorlar.” dedi.

3.038 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page