top of page

15 bin kişilik yeni stat vaadi!

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, Lüleburgazspor ve 8 Kasım Stadyumu hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, Lüleburgazspor ve 8 Kasım Stadyumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Yapılacak çalışma ile stadın bulunduğu alana millet bahçesi ve 1000 araçlık otopark yapılacağı belirtildi.

15 BİN KİŞİLİK STAT YAPACAK

Altan; “31 Mart tarihinde Lüleburgaz için bir dönüm noktası önemi taşıyan yerel seçimlere gireceğiz. Çok önemli projelerimiz var. Bu projelerden en önem verdiğimiz projede yeni millet bahçesi ve otopark projesi, yeni stadyumun yeni alanına tekrardan inşa edilmesi projesi. Çok uzun yıllardan beri artık atıl duruma gelen Lüleburgazspor’a fayda sağlayamaz hale gelen 8 Kasım Stadyumu göreve geldiğimiz takdirde tamamen yenilenecek. Bu stat yerinde artık çocuklarımızın rahat rahat oyun oynayabileceği, hayvanları gezdirebileceğimiz, piknik alanları oluşturabileceğimiz bir alan yaratacağız. Bunu da millet bahçesi olarak yapacağız. Burada önemli olan bir hususta şu, stat alanının alt kısmında 1000 araçlık bir otopark oluşturmayı düşünüyoruz. Bu proje ile Lüleburgaz şehir merkezinde oluşan trafik sıkıntısını sona erdirmeyi amaçlıyoruz. Büyük bir nefes alacak Lüleburgaz. Şehir planında, yeni şehir stadının bulunduğu yer TOKİ bölgesi dediğimiz yer. Siteler Mahallesi, 8 Kasım Mahallesi civarında yeni bir stat projemiz olacak. Çok modern, kullanışlı Avrupa standartlarında 15 bin kişilik yapmayı planladığımız yeni şehir stadyumunun yan taraflarında da spor alanları, antrenman sahaları, gençlerimiz için eğitici kurslar oluşturacağız. Gençlerimizin spor yapması çok önemli, bizler için çok önemli. Bu arada yaptığımız hiçbir proje kendi kendimize oluşturduğumuz, yapamayacağımız proje değil. Yapacağımız her proje ile ilgili bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapıyoruz, onaylarını alıyoruz. Sonra vatandaşlarımıza yapacağımız projeleri aktarıyoruz. Yalandan gülmüyoruz, yalandan çalışmıyoruz, Lüleburgaz için çalışıyoruz. Daha güçlü bir Lüleburgazspor, daha güçlü, daha mutlu bir Lüleburgaz halkı yaratmak en büyük temennimiz” diye konuştu.

Altan göreve gelmeleri durumunda spor alanında yapacakları faaliyetlerin daha profesyonel koşullarda oluşturulacağını da sözlerine eklerken, “Bir şirket kuracağız Lüleburgaz Belediyesi bünyesinde adını da Spor A.Ş diyeceğiz. Gelir kalemleri oluşturacağız, profesyonel kadroları yerleştireceğiz, sporun her alanında başarılı olan gençlerimize yardımlar sağlayacağız. Şampiyon olan gençlerimiz belediyeden alamadıkları yardımlar nedeniyle yeni branşlarda, yeni şampiyonalarda temsiliyet hakkını kullanamıyorlar. Belli sayıda iş adamı arkadaşımızın yaptıkları yardımlarla kendi faaliyetlerini yetersizlikten dolayı devam ettiremiyorlar. Biz istiyoruz ki Lüleburgaz’da spor yapan her gencimiz başarı sağladığı taktirde ödüllendirilsin, mükafatlandırılsın. Ve tüm masrafını Lüleburgaz Belediyesi bünyesinde oluşturacağımız yeni gelir kalemlerini oluşturacağımız, Lüleburgaz A.Ş. bünyesinde gerçekleştirsin. Biz bunu yapacağız. AK Parti’nin belediyeciliğinde söylenen sözlerin yerine getirildiğini Türk halkı artık çok iyi biliyor. Gençler bizim, spor bizim Lüleburgaz hepimizin” dedi.

386 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page