top of page

10 yaşında Türkiye Şampiyonu!

3 sporcuya milli gurur!

Şamiloğlu Spor Kulübü ve Şehit Mednan Tuna İlkokulu öğrencisi Oğuzhan Avcı, Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Minikler Karate Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak Balkan Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.



Lüleburgaz’ın adını karatede uzun yıllardır Türkiye ve Dünya’ya duyuran Şamiloğlu Spor Kulübü’nün 3 sporcusu milli formayı giymeye hak kazandı.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından 19-21 Nisan tarihlerinde Gaziantep’te Türkiye Minikler Karate Şampiyonası düzenlendi.

Türkiye Minikler Karate Şampiyonası’nda mücadele eden Şamiloğlu Spor Kulübü ve Şehit Mednan Tuna İlkokulu öğrencisi Oğuzhan Avcı, rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu ve 30 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde İstanbul’da yapılacak Balkan Karate Şampiyonası’nda milli takım adına ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

2014 doğumlu olan Avcı, 35 kiloda rakiplerine karşı ter dökerken, Lüleburgazlıları gururlandırdı.

53 ilden 198 kulüp ve 1300 sporcunun katıldığı şampiyonada +40 kiloda Şamiloğlu sporcularından Ezgi Akbulut Türkiye 3.sü, Zeynep Altan ise Türkiye 5.’si olarak 30 Mayıs 2 Haziran 2024 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak Balkan Karate Şampiyonası’nda milli sporcu olarak ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

219 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page