top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

10 ton et ihale edilecek

Türkgeldi Tarım İşletmesi tarafından 10 ton karkas sığır eti ihale edilecek. İhale 18 Temmuz günü saat 14:00’da Türkgeldi Tarım İşletmesi’nde yapılacak. İhalenin muhammen tutarı 2 milyon 350 bin TL olarak belirlenirken yüzde 5’lik geçici teminat bedeli de 117 bin 500 TL olarak belirlendi.

Türkgeldi Tarım İşletmesi tarafından 10 ton karkas sığır eti ihale edilecek.

İşletme tarafından mecburi kesime tabi tutulan sığırlardan elde edilecek karkas et kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

İhale, 18 Temmuz günü saat 14:00’da Türkgeldi Tarım İşletmesi’nde yapılacak ve ihaleye iştirak olmadığı veya verilen fiyat uygun görülmediği takdirde, 25 Temmuz’da aynı yer ve saatte tekrar yapılacak.

10 ton karkas sığır eti için muhammen tutarı 2 milyon 350 bin TL olarak belirlenirken yüzde 5’lik geçici teminat bedeli de 117 bin 500 TL olarak belirlendi.

İhaleye katılacak kişilerde, tebligat için adres beyanı belgesi, geçici teminat vermesi, isteklinin tüzel kişi olması halinde, gerekli yetki belgelerinin ve imza sirkülerinin ibraz edilmesi, gerçek kişi olması halinde imza beyannamesi verilmesi istenecek.

129 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page