top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Şoförlere 2 yeni araç!

Tevfik İŞÇİ




Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, üyeler ve vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla bünyesine iki yeni araç kattı.

Tamamen oda bütçesi ile alınan bir hizmet aracı ve bir cenaze aracı düzenlenen törenle kullanıma sunuldu.

Lüleburgaz Otobüs Terminali’nde, CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Koray Güven, Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Birol Özbay, oda başkanları, kooperatif başkanları ve davetlilerin katıldığı törende kurban kesimi yapıldı.

Öncesinde konuşan Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Koray Güven, göreve gelişlerinin 23. ayında odalarına 2 yeni hizmet aracı daha kazandırdıklarını söyledi.

Daha önce de 1 hizmet aracını odaya kazandırdıklarını belirten Güven, imkanlar el verdiği sürece hep daha iyisini yapmak için çabaladıklarını ifade etti.

Güven cenaze aracı ve hizmet aracının esnafa hayırlı olmasını diledi.

“CENAZE ARACI LÜLEBURGAZ İÇİN GEREKLİYDİ”

Ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Murat Gerenli; “Koray Başkan göreve geldiğinden beri yaptığı hizmetler ve çözüm odaklı çalışmalar için özellikle teşekkür ediyorum. Sorunları çözmek için iyi niyetli ve yapıcı çalışmalar yapıyor. Umarım çok daha güzel şeyleri hep birlikte yapacağız. Bu süre içerisinde bu ekonomik zorluklara rağmen bu araçları buraya kazandırmış olmaları, özellikle cenaze aracı Lüleburgaz için gerekliydi. Lüleburgaz çok hızlı büyüyor. Bize destek olunmuş oldu teşekkür ediyoruz. İnşallah bu araçta çok az insan çok az cenaze taşıyalım diyeceğim ama bunlara yine de ihtiyacımız var.” diye konuştu.

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan da araçların ilçeye ve şoför esnafına hayırlısı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde araçlar için kurban kesimi yapıldı.

875 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page