top of page

Şiir gibi gece!

Lüleburgaz Belediyesi ve Onuncu Köyün Kalemleri iş birliği ile 21 Mart Dünya Şiir Günü dolayısıyla program düzenlendi. Onuncu Köyün Kalemleri Şairleri, sahnede şiirlerini okurken, ardından kitaplarını imzalattı.

Lüleburgaz Belediyesi ve Onuncu Köyün Kalemleri iş birliği ile 21 Mart Dünya Şiir Günü dolayısıyla program düzenlendi.

21 Mart akşam Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Cahit Irgat Salonu’nda düzenlenen programa konuk şairler ve çok sayıda şiir sever katıldı.

Çocuk Kitabı Yazarı Emel Başer’in sunumu ile gerçekleşen program Onuncu Köyün Kalemleri Şairleri’nden Alaaddin İkican ‘Babam’ adlı şiirini, Ayşe Özkılıç ‘Biz Olalım’ adlı şiirini, Emine Gürtoprak Özdilek ‘Işığınla Öğretmenim’ adlı şiirini, Gürsel İleri ‘Her Şey Gibi’ adlı şiirini, Hayri Varol ‘Bir Şehre Bomba Düşerse’ adlı şiirini, İbrahim Koser ‘Ölürsem’ adlı şiiri, İnci Yılmaz Şimşek ‘Çocuğun Doğası’ adlı şiirini, Kadir Horzum ‘Sen Misin Hey Zaman’ adlı şiirini, Nazmi Metin ‘Biz Hep Varız’ adlı şiirini, Nurcan Balıbey ‘Özgürlük’ adlı şiirini, Nurettin Korkmaz ‘Kan Çiçekleri’ adlı şiirini, Recai Küllü ‘Canoğul’ adlı şiirini, Sibel Çelikel ‘Gibi’ adlı şiirini ve Yılmaz Taşdelen ‘Ergene Ovası’ adlı şiirini okudu.

Onuncu Köyün Kalemleri Şairleri’nden sonra çıkan konuk şairlerden Kadir Aydemir ‘Annemin Ölümü’ ve ‘Matzaman’ adlı şiirlerini, Altay Öktem ‘Sen Yokken Bu Şehir’ ve ‘Ne Tuhaf Bir Alışkanlık Bu Ülke’ adlı şiirlerini, Turgay Kantürk ‘Şiir Sanatı’ ve ‘Armağan’ adlı şiirlerini, Orhan Alkaya ‘Kavuşacaksın’ ve ‘Yok Canım’ adlı şiirlerini okudu.

Şiirlerin okunmasından sonra Belediye Başkan Vekili İsmail Yurdatapan, tüm şairlere teşekkür ederek plaket verdi.

Ardından yazar ve şairler kitaplarını imzalattı.


98 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page