top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Şampiyon hoca ile devam!

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Evrenspor, takımı şampiyonluğa taşıyan Abdullah Çelik ile yola devam edecek.

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde Evrenspor’u tarihinde ilk kez şampiyonluğa taşıyan tecrübeli teknik adam Abdullah Çelik, yeni sezonda da yuvada kaldı.

Başarılı futbol kariyerinin adından teknik adamlığında da başarısına devam eden Çelik, 2024-2025 sezonu öncesi Evrenspor kurmayları ile bir araya gelerek sözleşme imzaladı.

Çelik, kendisi için büyük bir gurur olan şampiyonluğun ardından, yeni sezonda da Evrenspor’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, hep birlikte yeni başarılara imza atmak istediklerini söyledi.

Bölgesel Amatör Lig için ince eleyip sık dokuyacaklarını aktaran deneyimli teknik adam, zaman kaybetmeden iç transferleri tamamlayıp, sonrasında takıma direk katkı sağlayacak isimlere yoğunlaşacaklarını dile getirdi.

Abdullah Çelik’in teknik sorumlu olarak görev alacağı Evrenspor’da, yardımcı antrenör olarak da Akın Körpe görev yapacak.

Kulübün çiçeği burnunda başkanı Salim Tonel de, Evrenspor tarihinin ilk Süper Amatör lig Şampiyonluğunu yaşatan teknik ekip ile yola devam edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

292 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentare


bottom of page