top of page

Ürün’den Lüleburgazspor jesti

“Ne gerekiyorsa yapacağım”

Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Ürün, Lüleburgazspor için çalışmalarını anlattı. Ürün, göreve gelmesi halinde Lüleburgazspor’un eski ve iyi günlerine dönmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Ürün, seçilmesi durumunda Lüleburgazspor’un belediye olarak tüm sorumluluğunu alacaklarını, Lüleburgaz Belediye Futbol Takımı olarak yeniden hak ettiği liglere dönmesi için gerekli transferlerin yapılacağını açıkladı.

Lüleburgaz Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serap Ürün, Lüleburgazspor için çalışmalarını anlattı.

Ürün, Lüleburgazpor forması giyerek 8 Kasım Stadı’nda açıklamada bulundu.  

Göreve gelmesi halinde Lüleburgazspor’un eski günlerine dönmesi için elinden geleni yapacağını ve şehir stadyumunda olan sorunları çözeceğini belirtti.

“LÜLEBURGAZSPOR SAHİPSİZ KALMIŞTIR”

Ürün; “Lüleburgazspor ve 8 Kasım Stadyumu’nun bakımı, onarımı projem ile karşınızdayım. Lüleburgaz'ın gururu ve sembollerinden biri olan Lüleburgazspor Kulübü şu anda sahipsiz kalmıştır. Belediyelerin görevlerinden bir tanesi de spor takımına sahip çıkmaktır. Lüleburgaz Belediyesi, belediye olarak bu bayrağı alıp dalgalandırmalıdır. Spora gönül vermiş, yıllarca hiç geçilmemiş ünvanlı Lüleburgaz'ın koşucusu olarak ben bu duruma çok üzülüyorum, güzide takımımız bir zamanlar Beşiktaş’a 18. saniyede gol atan Musa Gabralı'yı da gururla anmadan geçemeyeceğim. Nerelerden nerelere gelmiş canımız, Lüleburgazspor futbol takımımız. Lüleburgazspor’un o yıllara dönmesi için belediye başkanı olduğumda ne gerekiyorsa yapacağım. Ayrıca Lüleburgazspor’da görevli sporcuların yeme, içme ve barınma ihtiyaçları, kamp dönemi Lüleburgaz Belediyesi tarafından karşılanacak” dedi.


“LÜLEBURGAZSPOR’UN TÜM SORUMLULUĞUNU BELEDİYE OLARAK ALACAĞIM”

Ürün; “Yine yaptığım çekimlerde göreceğiniz üzere. Stadyumda seyirci koltuk kapasitesi oldukça az. Çim saha çok yıpranmış. Işıklandırma kapasitesi çok düşük. Harabe durumda olan soyunma giyinme kabinleri yenilenecek, masaj salonları eklenecek sauna yapılacak tuvalet ve duş kabinleri yenilenecek. Lüleburgazspor’un bundan sonra belediye olarak tüm sorumluluğunu alıp, Lüleburgaz Belediye Futbol Takımı olarak yeniden liglere dönecek ve gerekli transferler yapılacak” ifadelerine yer verdi.



1.147 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page