top of page

Ücretsiz taşlı masaj!


Önce deneyimleyip sonra alıyorsun

Lüleburgaz’da Proleader markası yeşim taşlı termal masaj yataklarının tanıtımı için ücretsiz deneme hizmeti sağlıyor.

Deneme seanslarında ise bir tekrar sınırı yok. İsteyen herkes günde 1 seans 40 dakika olarak faydalanabiliyor.


Evli olan Hüseyin ve Hüsniye Sezginel bu işi birlikte yürüttüklerini aktardılar. Hüsniye Sezginel şubenin bir tanıtım ve satış merkezi olduğundan bahsederken, verilen hizmetin sebep sonuçlarına değindi: “Burası bir tanıtım ve satış merkezi. Stratejik olarak tanıtım amaçlı ücretsiz hizmet sunmaktayız. Ücretsiz bir hizmet olunca bazen insanların akıllarına soru işaretleri gelebiliyor. Burada kişiler deneyimliyor beğenirse satın alma şansı da oluyor, yakın çevresine tavsiye de ediyor. Çünkü günümüz dünyasının en önemli reklam şekli tavsiyedir.

Aslında bu şekilde reklamı bizim adımıza halk yapmış oluyor. Reklama para harcamak yerine hem halka fayda sağlıyoruz hem de yayılmış oluyoruz. Sınır yok. Günde 1 kez 40 dakikalık senansa sınırsız geliş hakkı var.”

“DOĞU TIBBINI ESAS ALIYOR”

Konuşmasının devamında tanıtımı yapılan yatağın özellik ve çalışma prensibinden bahseden Hüsniye Sezginel; “Bu bir masaj yatağı. Uzak doğu kökenli bir yatak diyebiliriz. Doğu tıbbını esas alıyor. Uzak doğunun alternatif tıbbın batı teknolojisi ile birleşmiş hali denebilir.

İçinde volkanik taşlar var yeşim taşı deniyor buna. Taşın özelliği ciddi ağrı kesici etkisi olması. Uzak doğuda 3 bin yıllık kültürü var. O yüzden uzak doğuda kullandıkları bu yeşim taşını teknoloji ile birleştirmişler.

Diğer taraftan bu taşlar 5 farklı prensip teknikleri ile çalışıyor. Binlerce yıllık elle yapılan masaj teknikleri bunlar. Omurganın sağlıklı konuma gelmesini sağlamaya yaradığı biliniyor. Dolaşım kas sistemi hormonal sistemi desteklemek, vücudun 8 sistemini desteklemek gibi etkileri var. Etkilerine kısaca vücudun var olan kendi iyileşme gücünü canlandırmak harekete geçirmek diyebiliriz. Bu da zaten bizi hastalıklara karşı koruyan bir durum oluyor. Amaç tedavi etmek değil. Omurga ve dolaşımını iyi tutmak hastalanmasına engellemek kişilerin. Yani daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için kullandığımız bir ürün. Özellikle yeni nesile çok gerekli. Teknoloji ile birlikte daha erken yaşlarda omurga sağlığını bozuyoruz. Bunları düzeltmek konusunda çok etkili.

Halkımızın bir kez denemesini sağlıyoruz satın almak isteyen evine alarak kullanıyor. Alamayanlar burada dilediği kadar kullanıyor. Akupunktur gibi bir etki ile çalıştığını için beyin ve organlar arasındaki elektrokimyasal iletişim artıyor bu da vücudun emirleri daha doğru alıp organların daha doğru çalışması demek. Vücudu her anlamda dengeye getirmeye yarayan bir üründür.

Yatağı üreten bilim insanlarının tavsiye ettiği deneme süresi 3 ay ortalama. Bu süreden sonra yapılan tetkiklere yansıyan düzelmeler görülüyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

“SOSYAL BİR ETKİLEŞİM ORTAMI DA YARATIYORUZ”

Şube Müdürü Hüseyin Sezginel tüm Lüleburgaz halkını davet ettiklerini dile getirerek; “Tüm Lüleburgaz halkını davet ediyoruz. Emirali köyünden bile gelen vatandaşlar var.

Sadece deneyimleme hizmeti dışında insanlara sosyal bir etkileşim ortamı da yaratıyoruz. Zaman zaman huzur evi ziyaretleri gibi aktiviteler yaptık. Gelen katılımcılar yaşlılara hediyeler getirdiler. Çay partileri düzenliyoruz. Sosyal ortam oluşturarak hem sohbet ediyorlar hem keyifli vakit geçiriyorlar.

Çocuk Bayramı'nda çocuk esirgeme yurduna ziyarette bulunmak isteriz örneğin. Bu tarz sosyal faaliyetlere elimizden geldiği kadar devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

412 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page