top of page

Özgür Kaya’ya sert çıktı

“Efendi şimdi ne yapacaksın?”

Haber Merkezi

Bağımsız Türkiye Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Demirelli, CHP Belediye Başkan aday adaylarından Özgür Kaya hakkında sert ifadeler içeren açıklamalarda bulundu.

Demirelli, Kaya’nın topladığı 11 bin imzayı şova çevirdiğini belirtirken, toplanan imzaları ‘biriler istedi” diye topladığını iddia edip, şimdi ne yapacağını sordu.

“ZAR ATTIN AMA HEP YEK DÜŞTÜ”

Demirelli açıklamasında, “Senin değiminle Lüleburgaz Halkının “Emaneti” olan 11 bin imzayı genel merkezine götürdün, zar attın ama hep yek düştü, sandık kurulsaydı bile buradan çıkamayacağını biliyordun.

Gerçi sandık kurulsaydı da sana yine bu soruyu soracaktık. Ama başlamadan evvel 11 bin bin imzayı şova çevirdiğini gördük, bağıra bağıra senin de hakkını kürsüde savunan Serap Ürün’ün yanında dik duramadığını da gördük, ama atanan belediye Başkanımızın resim karesinde maalesef seni gördük.” ifadelerini kullandı.

“ŞİMDİ NE YAPACAKSIN?”

Kaya’ya ‘şimdi ne yapacaksın’ şeklinde bir soru yönlendiren Demirelli, açıklamasına şöyle devam etti:

“Biz başından beri biliyorduk fakat bu sefer de haklı çıkmak istemiyoruz, o yüzden yine soruyoruz, efendi şimdi ne yapacaksın? O imzayı sana CHP’liler vermedi ve yine çok iyi biliyoruz ki sen bu imzaları demagoji yaparak samimi insanlardan topladın hatta kahvehanelerde belediyenin eksiklerini anlatırken maalesef trafik kazasında çocuğunu ve annesini kaybeden hanımefendinin mağduriyetini anlatıp yanında gezdirdin, ama biz çok iyi biliyoruz birileri istedi diye topladın.

Şimdi gelelim asıl meseleye sen hür iradenle aday çıkacak mısın, yoksa sana imzaları toplattıran iradenin talimatını mı bekleyeceksin.”

1.662 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page