top of page

Çotuk: "Şimdi hizmet vakti"



Kırklareli İl Genel Meclisi, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası ilk toplantısını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı ve İhtisas Komisyonlarının belirlendiği toplantıda, AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Adayı olup, seçim sonucunda İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen Recep Çotuk yeni dönemin ilk toplantısını değerlendirdi.

Çotuk; “Siyaset anlayışımızın bizlere yüklediği en önemli sorumluluk; oy versin vermesin, hangi siyasi düşünceye ait olur ise olsun topyekün bütün hemşehrilerimize hizmet götürmektir. Hemşehrilerimizin menfaatine olacak tüm icraatlarda Devlet Kurumlarımız, Mülki Amirlerimiz ve İl Genel Meclisimiz ile ortak paydada buluşmamız, bizleri buraya gönderen halkımızın en tabi isteği ve beklentisidir.

Bu itibar ile; 2024-2029 yılları arasında görev yapacak olan Meclis Başkanı, Encümen ve ihtisas Komisyonu üyelerinin seçimini tamamladık. Her birine başarılar diliyorum. Meclis'imizde AK Parti Grup Başkan Vekili olarak görev yapacak olan Hicret Şamil Karasu Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Gerçekleşen toplantımız neticesinde ihtisas komisyonlarında görev yapacak İl Genel Meclis Üyelerimizin de hangi komisyonda görev yapacağı kararlaştırılmış olup, şahsımın görevli olduğu komisyonlar; Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler Komisyonu, Turizm Komisyonu ve Çevre ve Sağlık Komisyonu olarak belirlenmiştir.

İlimize, ilçemize, belde ve köylerimize hayırlı hizmetler sağlayacağımız inancı ile gerçekleşen toplantımız neticesinde alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum. Şimdi eser vakti! Şimdi hizmet vakti” dedi.

189 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page