top of page

Çocuklar ilk kuklalarını yaptı


Lüleburgaz’ı yurtiçi ve yurtdışında başarıyla temsil eden Uçaneller Kukla Evi, geçtiğimiz gün Ahmetbeyli çocuklarla birlikteydi.

Yeni eğitim döneminde kapılarını Ahmetbeyli çocuklara açacak olan Deniz Güneş Gündüz Çocuk Bakım Evi’nde kukla atölye çalışması yapan ekip, küçük ellerin ilk kuklalarını birlikte yaptı.

Toplamda 20 çocuk ve velilerinin yer aldığı atölye çalışmasında çocuklar hem eğlenip hem de bakım evinin yakından tanıdı.

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde okul öncesi eğitim hizmeti vermeye hazırlanan Deniz Güneş Gündüz Çocuk Bakım Evi’nde çocuk ve ailelerini ağırladık. Bu kapsamda bölgemizin medarı iftiharı Uçaneller Kukla Evi ekibi miniklerimizi ile kukla atölyesi çalışması gerçekleştirdi. Hem öğrenip hem eğlenen çocuklarımız, bakım evimizi de yakından gördü” diye konuştu.

Ahmetbey Deniz Güneş Gündüz Çocuk Bakım Evi hakkında da bilgi veren Altıntaş, “Tüm çocukların eğitimde fırsat eşitliğinden faydalandığı, kadın istihdamını gözeten, aile eğitimi ve gelişimine katkı sağlayacak, çocuğun tüm gelişim alanlarını destekleyen bir yuva olacak. Bu kapsamda 2024 yılı ön kayıtlarını alıyoruz. 3-4 yaş arasındaki Ahmetbeyli çocuklar buradaki eğitimlerden faydalanabilecek” dedi.

18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page