top of page

Çocuklar ŞEN!

Lüleburgaz Belediyesi’nin 33’üncü Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği bugün sona eriyor. Şenlik başından beri çadırlara gelen binlerce çocuk, yoğun ilgi gösterdi ve çadırlarda renkli görüntüler oluştu. Kongre Meydanı’nda bugün de 40 yakın çadır vatandaşlara hizmet edecek.



Lüleburgaz Belediyesi’nin 33’üncü Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği bugün sona eriyor.

Şenlik başından beri çadırlara gelen binlerce çocuk, çadırlara yoğun ilgi gösterdi ve çadırlarda renkli görüntüler oluştu.

Kurulan çadırlarda görevliler ve çocuklar zaman zaman eğlenceli şarkılar eşliğinde dans etti.

Çocukların en çok yüz boyama ve el işi çadırlarına ilgi gösterdiği görüldü.

Belediye Başkanı Murat Gerenli’de, Kongre Meydanı’nda bulunan çadırları ziyaret ederek çocuklara ve görevlilere teşekkür ederek bayramlarını kutladı.


HANGİ ÇADIRLAR KURULACAK?

Bugün sona erecek olan şenlikte Kongre Meydanı çevresinde 10:00-19:00 saatleri arasında; Sevgi Çadırı, Ebru Çadırı, Benim Oyuncağım Çadırı, Atatürk ve Çocukları Çadırı, Sportif Etkinlik Çadırı, Bakut Arama Kurtarma Çadırı, Yaratıcı Yazarlık Çadırı, Kırklareli Baro Çadırı, Yüz Boyama Çadırı (Gençlik Meclisi), Gençlik Meclisi Çadırı, Bebek Alçı Çadırı, Satranç Çadırı, Anne-Çocuk El Ele Çadırı, Takı Tasarım Çadırı, Akıl ve Zeka Oyunları Çadırı, Matrak Çadırı, Karikatür ve Mizah Çadırı, Geri Dönüşüm Çadırı, Seramik Çadırı, Burgaz Kod ve Robotik Kodlama Çadırı, Çini Çadırı, Çağdaş Yaşam Çadırı, Spor Çadırı, Kızılay Çadırı, Anne-Çocuk Bez Çanta Boyama Çadırı, Hayalimdeki Okul Çadırı, Dekoratif Kupa Süsleme Çadırı, Tema Çadırı, İzcilik Çadırı, Çocuk Meclisi Çadırı, Yüz Boyama Çadırı (Çocuk Hakları Birimi), Ahşap Boyama ve Kukla Çadırı, Masal Kahramanları Çadırı, Geleceğin Sağlıkçıları Çadırı, Fotoğraf Çadırı, Sanat ve Tasarım Çadırı, Bilinçli Zeka Çadırı, Doğa Çadırı, Lüleburgaz Belediyesi Gençlik Tiyatrosu Çadırı olacak.

Öte yandan bugün (23 Nisan) saat 13:00-18:00 arasında Kongre Meydanı’nda şişme oyun parkurları kurulacak, saat 15:00-22:00 arasında anasınıfı ve kreşlerin gösterileri, Lüleburgaz Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu, Bulgaristan, Kırgızistan, Kuzey Makedonya ve Bosna Hersek’ten gelen konuk ekiplerin final gösterileri düzenlenecek.

118 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page