top of page

Çevre yolu tepkisi!


CHP Lüleburgaz İlçe Yöneticisi Olcay Kaya, CHP Kırklareli İl Binasında yapılan toplantıda çevre yolu ile ilgili AK Partili isimlere tepki gösterdi.

Olcay Kaya, 18 Haziran 2022 tarihinde çıkmış olan haberde o dönemin AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve ulaştırma bakan yardımcısının birlikte yer aldığı görsel ve haber içeriğinde 29 Ekim 2023 Yılında Lüleburgaz Çevre Yolu’nun kullanıma açılmış olacağının yazdığı fakat henüz çivi çakılmadığını dile getirerek eleştirdi.

“LÜLEBURGAZ ÇEVREYOLU İÇİN HENÜZ ÇİVİ DAHİ ÇAKILMADI”

Kaya konuşmasında; “18 Haziran 2022 Yılında, Lüleburgaz’da Yerel Gazetede çıkan bir haber fotoğrafı var. Fotoğrafta AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve yanlarında da Ulaştırma bakan yardımcısı bulunuyor.

Haber şöyle; “29 Ekim 2023 yılında Lüleburgaz Çevre Yolu Kullanıma açılmış olacak!” Herkes konuşur AK Parti yapar demişler ama bugün 1 Kasım 2023 olmasına rağmen Lüleburgaz çevreyolu için henüz çivi dahi çakılmadı.” dedi.

VERDİ, VERİŞTİRDİ

Sözlerinin devamında farklı alanlarda gördüğü sorunlara ve problemlere değinen Kaya iktidarı eleştiri yağmuruna tuttu.

Kaya; “Ülkede Ne sağlık ne eğitim ne adalet hiçbir şey bırakmadılar, asgari ücretten fazla ev kirası olan bir ülke yoktur!

Ortadoğu'da bombalı silahlı savaş var, bu ülkede de bitmek bilmeyen ekonomik savaş var. Çocuklar gerekli proteini, vitamini alamıyorlar. Bunun yanında SMA hastalığı gibi sebepler yüzünden bizim de çocuklarımız ölüyor.

Ülkedeki eğitim sistemine de değinecek olursak 2 cümle ile özetleyeyim. 1- Sistem yok. 2- Eğitim yok.

Sağlıkta çağ atladık diyenler hastanede ultrason için 3 ay sonraya, muayene için 15 gün sonraya randevu alındığını bilmiyor sanırım!” diyerek sözlerini tamamladı.

190 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page