top of page

Çekiliş ile yemek verecek

DEVA Partisi’nin ODTÜ’lü Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Serhat Paksoy, sosyal medya hesabından yaptığı çekiliş ile kazanan kişiye çift kişilik yemek verecek.


DEVA Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Serhat Paksoy, sosyal medya hesabından yaptığı çekiliş ile kazanan kişiye çift kişilik yemek verecek.

Çekilişi kazanan kişi 14 Şubat günü “Gıybet” adlı restoran da akşam yemeği yiyecek.

Paksoy’un yaptığı çekilişe katılmak isteyenler; İnstagram’da ‘sosyal.klbk’ hesabında bulunan ilgili gönderiyi beğenmeleri, profili takip etmeleri ve ilgili gönderinin altına en az 3 veya daha fazla kişiyi etiketlemesi gerekiyor.

Sosyal medya hesabından katılım koşullarını belirten Paksoy “Çekiliş katılım 13 Şubat günü saat 23:59’da sonlanacaktır. 14 Şubat günü saat 14:00’da çekiliş sonuçları hikayelerimiz üstünden açıklanacaktır. Her takipçi istediği kadar yorum ile çekilişe katılabilir, ne kadar farklı kişi etiketi sağlarsanız o kadar çok şansınız artar. Koşulları eksik, hatalı ve/veya taksili şekilde yerine getiren kullanıcılar çekilişe dahil edilemez. Talihli için 01:00’da yedek talihli belirlenecektir. Kazananın ilanından sonraki 1 saat içinde talep edilen bilgileri eksik iletmesi veya iletmemesi halinde hakkı yedek talihliye devredilir, yedeklerde de aynı süreç yaşanması halinde, sürecin sonunda çekiliş tekrarlanacaktır. Kazananın ödülünü 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kullanması gerekmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, kazansanız bile geçersiz sayılacaktır. Tüm katılımcılara bol şansalar dileriz” dedi.

607 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page