top of page

Çaya kahveye zam!

Lüleburgaz’da çay, kahve, diğer içecek ürünlerine zam yapıldı. Yapılan yeni zamla birlikte kahvehanelerde çay 7 TL olurken parklarda 10 TL oldu. Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, yapılan fiyat değişikliğinin esnafı mağdur etmemek için alındığını belirtti.


Lüleburgaz’da çay, kahve, diğer içecek ürünlerine zam yapıldı.

4 Ocak tarihinde yeni tarife yürürlüğe girdi.

Alınan karar ile yeni fiyatlar şöyle oldu: Lüleburgaz Merkez ve beldeler kahvehane ve çay ocaklarında fiyat tarifesi çay 7 TL, duble çay 14 TL, oralet çeşitleri 7 TL, Türk kahvesi 20 TL, nescafe (fincan) 20 TL, ayran 15TL, limonata 15 TL, vişne 15 TL.

Lüleburgaz Merkez ve beldeler çay bahçeleri-parklar-kafelerde fiyat tarifesi: çay 10 TL, duble çay 20 TL, oralet çeşitleri 10 TL, Türk Kahvesi 30 TL, nescafe (fincan) 30 TL, ayran 20 TL, limonata 25 TL, vişne 25 TL.

Lüleburgaz’ın köy kahvehanelerinde ve çay ocaklarında fiyat  tarifesi: çay 6 TL, duble çay 12 TL, oralet çeşitleri 6 TL, Türk kahvesi 15 TL, nescafe (fincan) 15 TL, ayran 15 TL, limonata 15 TL, vişne 15 TL.

 Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, yapılan fiyat değişikliğinin esnafı mağdur etmemek için yapıldığını söyledi.

Kıvılcım; “Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, yönetim kurulumuz ile aldığımız karar neticesinde köylerde, beldelerde ve şehir merkezinde ki kahvehane, çay ocakları ve park işletmeleri için yeniden fiyat düzenlenmesine gidilmiştir. Bunun sebebi de artan Bağkur, SSK, kira bedelleri, işçi giderleri ve malzeme fiyatlarımızın artmasından. Devletimizin belirlemiş olduğu yüzde 58 oranında yapılan zamlara karşılık bizde kahveciler odası olarak fiyatlarımızda yüzde 40 iyileştirmeye gittik. Bu hem esnafımızı ayakta tutabilmek, artan maliyetler karşısında ezilmemesi için alınan bir karardır. Yeni fiyatların Lüleburgaz halkına ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Bol kazançlar dileriz” dedi.

1.439 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page