top of page

Çamlıca; “Söz veriyorum”

CHP toplantısında konuşan Büyükkarıştıran Belediye Başkanı ve Adayı Ertuğrul Çamlıca; “Lüleburgaz’ımızı, Ahmetbey’imizi, Evrensekiz’i ve Büyükkarıştıran’ı alacağımıza sizlere söz veriyorum” dedi.

CHP İlçe Başkanlığı’nın olağan toplantısında konuşan Büyükkarıştıran Belediye Başkanı ve adayı Ertuğrul Çamlıca, birlik olma çağrısı yaptı.

Çamlıca, birlik olunması halinde Lüleburgaz’ı ve 3 beldesini kazanacaklarını söyledi.

Çamlıca; “Ben 2019’da ilk defa çıkmış olduğum bu kürsüde konuşurken, başkanıma söylemiştim; Lüleburgaz’ı alıyoruz, Evrensekiz’i alıyoruz, Ahmetbey’i alıyoruz ama bir türlü Büyükkarıştıran’ı alamıyoruz. Ve burada 25 yıllık bir özlemi alacağımızı belirtmiştim. Allah’ın izniyle onu sizlerin ve Büyükkarıştıranlı dostlarımın izniyle burada gerçekleştirmiş olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Evrensekiz’i ne şekilde olursa olsun kaybetmiş olsak da 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden alacağımıza, Lüleburgaz’ımızı, Ahmetbey’imizi, Evrensekiz’i ve Büyükkarıştıran’ı alacağımıza ilçemiz ve 3 beldemizi alacağımıza buradan sizlere söz veriyorum. Herkes evine, komşusuna, bir kişi getirse buradan biz yüzde 70’ler civarında her zaman oy alabiliriz. Ama küskünlük yok, barış var, kardeşlik var, CHP var, Atatürk’ün çizmiş olduğu yolda ilerleyeceğimize ve demokratik bir şekilde seçimlerde başaralı olacağımıza inanıyorum. Bu hafta sonu yapılacak olan il genel meclis üyesi aday adaylarına başarılar diliyorum. Onları yürekten kutluyorum” dedi.

219 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page