top of page

Çamlıca’dan teşekkür açıklaması!

“Siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakıyoruz”

Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Ertuğrul Çamlıca, kendisine gösterilen güvene layık olmak için elimden geleni yapacağını belirtti.

Seçim sürecinde kendisine destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür eden Çamlıca, tüm belde sakinlerinin görüş ve önerilerini dinleyerek, herkesin sesine kulak vereceğini dile getirdi.

Görev süresi boyunca, vaat ettiği projeleri hayata geçirmek için çalışacağını aktaran Çamlıca, yönetim anlayışlarının temelinde şeffaflık ve katılımcılık olacağını kaydetti.

Çamlıca açıklamasında, “Sizlerin desteği ve güveniyle beldemizin belediye başkanı seçildim. Bu onurlu görevi üstlenirken, bana gösterdiğiniz güvene layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum.

Öncelikle, seçim sürecinde destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Demokratik sürecin bir parçası olan her bir oy, bizim için büyük bir anlam taşıyor. Ayrıca, seçim sürecinde aday olan diğer tüm arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum. Demokratik yarışımıza kattıkları değer, beldemizin geleceği için çok önemli.

“HERKESİN SESİNE KULAK VERECEĞİM”

Bugünden itibaren, siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakıp, birlikte çalışarak beldemizi daha yaşanabilir, daha huzurlu ve daha refah dolu bir yer haline getirmek için çaba göstereceğiz. Tüm belde sakinlerimizin görüş ve önerilerini dinleyerek, herkesin sesine kulak vereceğim. Birlikte hareket ederek, ortak akıl ve katılımcı demokrasiyle beldemizi yöneteceğiz.

Görev sürem boyunca, sizlere vaat ettiğimiz projeleri hayata geçirmek için çalışacağız. Alt yapıdan sosyal hizmetlere, eğitimden çevre düzenlemelerine kadar birçok alanda geliştireceğimiz projelerle beldemizin çehresini değiştireceğiz. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız için daha iyi bir gelecek inşa etmek adına, eğitim ve spor imkanlarını artıracağız. Ayrıca, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir projelerle, doğamızı koruyarak gelecek nesillere temiz bir dünya bırakacağız.” dedi.

“YÖNETİM ANLAYIŞIMIZIN TEMELİNDE ŞEFFAFLIK VE KATILIMCILIK OLACAK”

Çamlıca, “Yönetim anlayışımızın temelinde şeffaflık ve katılımcılık olacak” derken açıklamasına şöyle devam etti:

"Belediye çalışmalarımız hakkında sizleri düzenli olarak bilgilendirecek, karar alma süreçlerine sizleri de dahil edeceğiz. Halk günleri, anketler ve toplantılarla, sizlerin taleplerini ve beklentilerini doğrudan dinleyeceğim. Bu bir başlangıçtır. Hep birlikte, el ele vererek beldemizi daha güzel, daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. Gücümüzü birlikten alarak, geleceğe umutla bakacağız. Bana gösterdiğiniz güven ve destek için tekrar teşekkür ediyorum. Hep birlikte başaracağız.”

136 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page