top of page
Yazarın fotoğrafıgorunumhaber

Çakır’dan teşekkür

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısında konuşan Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Günalp Çakır, desteklerinden dolayı partililere teşekkür etti. Çakır; “İsmini sayamadığım pek çok partili cumhuriyete ve Atatürk’ün devrimlerine olan inançlarıyla kentte de, Kent Konseyi’nin aynı ruhla, aynı inançla faaliyetlerini sürdürebilmesi için bize destek oldu. Tüm CHP üyelerine ve bizi orada yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın 20 Mayıs günü gerçekleşen haftalık olağan toplantısında konuşan Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Günalp Çakır, desteklerinden dolayı partililere teşekkür etti.

Kent Konseyi’nin oluşumlarına herkesi davet eden Çakır, seçim sürecini geride bıraktıklarını belirtti.

“BÖYLE BİR GENEL KURUL YAŞAMAMIŞTIK”

 Çakır; “Enteresan bir süreç yaşadık. Kent Konseyi burada 2005 yılında kuruldu. Yaklaşık 20 yıllık süreçte pek çok genel kurul gerçekleştirdi. Böyle bir genel kurul yaşamamıştık. Kent Konseyi’nde uzlaşı kültürü vardır. Ferah Şirin ve Aysel Balkan Tan’ın yarıştığı seçim süreci yaşanmıştı. 3 tur boyunca eşit oy çıkmasına rağmen aralarında hiçbir şekilde bir çekişme olmadan ve neticesinde bir yıl sen, bir yıl ben diyerek el sıkıştıkları bir seçim süreçlerini yaşamıştı bu kent. Biz bunları bir tarafa bıraktık ve seçim bizim gündemimizden çıktı. Bizim gündemimiz artık kent için ne yapabiliriz? Neler gerçekleştirebiliriz? Bu yolu kimlerle beraber yürüyebiliriz onu arıyoruz? Bu noktada bize seçimde en büyük işareti mensubu olduğumuz CHP verdi. 9-10 saatlik bir zaman diliminde bizlerle beraber olan partililerimiz vardı. İsmini sayamadığım pek çok partili cumhuriyete ve Atatürk’ün devrimlerine olan inançlarıyla kentte de, Kent Konseyi’nin aynı ruhla, aynı inançla faaliyetlerini sürdürebilmesi için bize destek oldu. Tüm CHP üyelerine ve bizi orada yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Kent Konseyi bünyesinde bulunan çalışma gruplarının hızlıca yapılandırılmaya başladığını belirten Çakır; “Kent Konseyimiz, toplumun pek çok farklı kesimi ile hiçbir siyaset ayrımı gözetmeksizin, hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin çalışmalarını sürdürecek. Ama burada kente, şehre siyasi açıdan yön veren baş aktör CHP’dir. En çok seçmene hitap eden, seçim başarılarının her zaman başrolünde olan CHP’dir. Toplumumuza en anlamlı şekilde hitap eden parti de CHP’dir. Bu noktada kurmuş olduğumuz meclislerde, kurulacak, devam edecek, çalışmalarını yürütecek tüm meclis ve çalışma gruplarında biz açıkçası partilerimizi, partililerimizin çocuklarını, partililerimizin ailesini bekliyoruz. Kadın meclisimiz var, çocuk meclisimiz var, gençlik meclisimiz var, engelliler meclisimiz var, emekliler meclisimiz var. Emekliler meclisimizin adını kıdemli hemşeriler olarak değiştirdik. Ancak onun misyonu emekliler ve diğer kentimizde ki hemşerilerimizle alakalı. Sizlerin katılımlarını çok değerli buluyoruz” dedi.

CHP İlçe Başkanı Ali Can’da, Günalp Çakır’ı tebrik ederek; “Kentimiz için projelerini hayata geçirmelerini diliyoruz. İnşallah Lüleburgaz için hayırlı olur, olacağına da inanıyorum. Sizlere güveniyoruz” dedi.

230 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page