top of page

Çakır’dan Görünüm’e ziyaret

Gazetemizi ziyaret eden CHP İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Tarkan Çakır, seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verirken, bölge topraklarının büyük sermaye sahipleri tarafından talan edilmemesine de karşı duracağını belirtti.

Haber Merkezi

CHP Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Avukat Tarkan Çakır, gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Tevfik İşçi ile görüşen Çakır, aday adaylığı süreciyle alakalı bilgiler vergi.

“HUKUKİ TECRÜBEM İLE KATKI SAĞLAYACAĞIM”

Merkez, köy ve beldelerde ziyaretlerini sürdürdüğünü belirten Çakır, seçilmesi durumunda 23 yıllık hukuki tecrübesi ile alınan kararların ve düzenlemelerin uygunluğunun denetlenmesi konusunda meclise büyük katkısı olacağını dile getirdi.

Çakır yaptığı açıklamada, ““İl Genel Meclisi üyesi olarak seçilirsem 23 yıllık hukuki tecrübem ile gerek Meclisin aldığı kararların ve gerekse düzenlenen belgelerin hukuka uygunluğunun denetlenmesi hususunda büyük katkım olacağı kanaatindeyim.

Ayrıca İlçemizin haklarının savunulması ve başta vali olmak üzere tüm üst düzey bürokratlar ile ilişkilerin yürütülmesi konusunda da deneyimli bir avukat olarak elimden gelenin en iyisini yapacağım.” dedi.

“TALANA KARŞI DURACAĞIM”

Bölgede plansız şekilde ilerleyen sanayileşme konusuna ve çevre kirliliği konularına büyük önem verdiğini kaydeden Çakır, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bölgemizde plansız bir şekilde yaşanan sanayileşme sonucu oluşan çevre kirliliği ve İlçemizde bulunan tarım alanlarını, toprağımızı, havamızı ve sularımızı kirletenler ile de mücadele edeceğim.

Özellikle son yıllarda pandemi ve depremler sonucu cazibe merkezi haline gelen bölgemizde bulunan topraklarımızın büyük sermaye sahipleri tarafından talan edilmemesine de karşı duracağım.”

TARKAN ÇAKIR KİMDİR?

1974 doğumluyum Lüleburgaz'lıyım.

23 yıldır serbest avukat olarak çalışmaktayım.

2014-2019 yılları arasında Lüleburgaz Belediye meclis üyesi olarak, 2014-2018 yılları arasında Lüleburgaz Belediyesi daimi encümeni olarak, 2019-2023 yılları arasında Kırklareli İl Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yaptım.

136 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page