top of page
Yazarın fotoğrafıTevfik İŞÇİ

Çöküş sürüyor!


Bölgesel Amatör Ligde tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Lüleburgazspor, hafta sonu kendi sahasında ağırladığı Çorluspor 1947’ye farklı mağlup oldu.

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligindeki şahşahlı dönemini mumla arayan yeşil beyazlı ekipte çöküş sürüyor.

Tarihinde birçok başarı elde etmiş, birçok yetenekli ismi üst liglere yollamış ve Türkiye futbolunda önemli bir yere sahip Lüleburgazspor’un bu durumu şehrin ileri gelenleri tarafından göz ardı ediliyor.

Şehrin marka değeri olan Lüleburgazspor’da sahada mücadele eden genç isimler ellerinden geleni yapsa da milyon liralar harcanarak kurulan rakip takımlar karşısında fazla dayanamayan oyuncular Çorluspor 1947’nin etkili oyunu karşısında rakibine 9-0 mağlup oldu.

Taraftarlar ise kötü giden bu durum hakkında kendi aralarında ve sosyal medya mecralarında yaptıkları diyaloglarda şehrin ileri gelenlerinin takıma sahip çıkmamasından dert yandı.

Özellikle seçim arifesinde şehrin markası olan Lüleburgazspor’a destek olunmamasının rencide edici sonuçlar doğurduğunu kaydeden taraftarlar, bu duruma artık birilerinin dur demesi gerektiğini dile getirdi.

Mevcut yönetimin ne yaptığını, nerde olduklarını bilmediklerini aktaran taraftarlar, özellikle kulübün şuan başkanlığını yapan Fatih Akyel’e ateş püskürdüler.

Taraftalar maçın ardından, Akyel’in bu işi yapamayacaksa bırakması yönünde telkinde bulundular.

MAÇTAN NOTLAR

Mücadele Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanırken Çorluspor 1947’nin gollerini 11. dakikada Emin Akyıldız, 16. dakikada Necati Önal, 20. dakikada Emircan Sönmez, 31. dakikada Fırat Sönmez, 39. dakikada Tamer Öztürk, 64. dakikada Muhammet Burak Balcı, 68. dakikada Mustafa Salış, 84 ve 90. dakikalarda Enes Yıldırım kaydetti.

Çorluspor 1947 bu sonuçla 44 puana ulaştı ve Gebzespor’un BAY geçtiği haftada 1 puan farkla liderliğe yükseldi. Lüleburgazspor ise 6 puanla 14. sırada kaldı.

665 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page