top of page

Trakyalı Amazonlar sahnede!

Yazarın fotoğrafı: Hamza DalgıçHamza Dalgıç

Kırklareli Barosu Kadın Hukuku Komisyonu ve Kırklareli Kent Konseyi’nin işbirliği ile düzenlenen Trakyalı Amazonlar film gösterimi etkinliği yapıldı.

Kırklareli Barosu Kadın Hukuku Komisyonu ve Kırklareli Kent Konseyi’nin işbirliğiyle, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele günü kapsamında düzenlenen Trakyalı Amazonlar film gösterimi etkinliği yapıldı.

Trakya köylerinde yaşayan kadınların mücadelesini konu alan belgesel/filmin gösteriminin ardından belgesel/filmin yönetmeni Engin Deniz Atlı, belgesel/film oyuncuları ve seyirciler sohbet gerçekleştirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak açıklamada bulunan Kırklareli Kent Konseyi Kadın Meclisi; “Bulundukları alanları geliştiren, mevcut kültürü geleceğe taşımak için köy kadınlarını üretime, sosyalleşmeye dahil ederek birey olduklarının farkına varmaları için mücadele veren tüm emekçilere teşekkür ediyoruz. Varlığınız sayesinde güçlü, bize kattığınız güç sayesinde başarılıyız.” ifadeleri kullanıldı.

47 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page