top of page

Sertifikalı hemşirelik eğitimi verilecek

Yazarın fotoğrafı: Hamza DalgıçHamza Dalgıç

Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı gerçekleştirilecek.

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı gerçekleştirecek.

Gerçekleştirilecek eğitim programına katılmak isteyen sağlıkçılar, 24 Şubat ve 7 Mart tarihlerinde programa başvuru yapabilecek.

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından eğitimler, 7 ve 8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Selma Durgut’un sorumlusu olduğu programda katılımcılarda aranan nitelikler ise şu şekilde;

Ameliyathanede en az 2 yıl çalışan hemşire olmak, ebe (hemşirelik yetkisi almış) olmak ve sağlık memuru (toplum sağlığı) olmak.

Gerekli nitelikleri karşılayan kişiler; başvuru formu, diploma, varsa lisansüstü eğitim bitirme belgesi, T.C nüfus cüzdanı fotokopisi ve çalışma belgesi ile birlikte eğitim programına başvuruda bulunabilecek.

Başvuru formunu dolduran katılımcılar, formlarını program sorumlusu olan Selma Durgut’un selma.durgut@saglik.gov.tr isimli mail adresine ileterek ve ya Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne başvurarak başvurularını tamamlayacak.

Comments


bottom of page