Sarı-Lacivert gönüller buluştu!
- Tevfik İŞÇİ

- 5 Mar
- 1 dakikada okunur

Evrensekiz Fenerbahçeli taraftarlar grubu, Lüleburgazlı Fenerbahçeliler Derneği’ni ziyaret ederek birlik ve dayanışma mesajı verdi.
Önceki akşam gerçekleşen ziyaret sırasında, gelecekte yapılacak etkinlik ve organizasyonlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Ayrıca Evrensekizli taraftarlar, dernek başkanı Kasım Melih Kurteş’e yaptırılan polar ve atkılardan hediye etti.
Evrensekiz Fenerbahçeli Taraftarlar Grubu üyelerinden Tansel Gündağ, “Evrensekizli Fenerbahçe taraftarları olarak, Lüleburgaz dernek başkanımız Kasım Melih Kurteş’i dernek binasında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğimizi vurguladık. Ayrıca hafta sonu gerçekleştireceğimiz iftar yemeğine kendilerini ve yönetim kurulu üyelerini davet ettik” dedi.
Cumartesi akşamı düzenlenecek iftar yemeği ile Fenerbahçeli taraftarlar bir araya gelerek Ramazan ruhunu paylaşacak ve kulüp sevgisini pekiştirecek.


