top of page

Motor sesleri Lüleburgaz’ı sallayacak

Trakya’nın en büyük modifiye festivali, daha önce Edirne, Keşan, Babaeski ve Pınarhisar’da büyük ilgi gördükten sonra ilk kez 23 Ağustos’ta Lüleburgaz’da düzenlenecek. Yüzlerce özel yapım otomobil ve motosikletin katılacağı festival, yarışmaları, ödülleri ve görsel şöleniyle otomobil tutkunlarını bir araya getirecek.

Trakya’nın en büyük modifiye organizasyonlarından biri olarak gösterilen Kupon Trakya Fest 1, bu yıl ilk kez Lüleburgaz’da gerçekleştirilecek. Daha önce Edirne, Keşan, Babaeski ve Pınarhisar’da yoğun katılımla düzenlenen festival, 23 Ağustos 2026 tarihinde Lüleburgaz Kapalı Pazar Yeri’nde otomobil ve motosiklet tutkunlarını ağırlayacak.

Kupon Trakya organizasyonunda, Lüleburgaz Belediyesi’nin katkıları ve HLM Sound ana sponsorluğunda düzenlenecek festivalde Türkiye’nin dört bir yanından gelecek yüzlerce modifiyeli otomobil ve motosiklet sergilenecek. Motor sporlarına ve modifiye kültürüne ilgi duyan binlerce kişinin katılım göstermesi beklenen etkinlikte gün boyu renkli görüntüler yaşanacak.

Festival, yalnızca araç sergisi olmanın ötesinde, otomobil kültürünü yaşatan büyük bir buluşma niteliği taşıyacak. Özel tasarımlarıyla dikkat çeken otomobiller ve motosikletler ziyaretçilerin beğenisine sunulurken, araç sahipleri de birbirinden iddialı kategorilerde yarışacak.

9 FARKLI KATEGORİDE KIYASIYA REKABET

Festival kapsamında modifiye tutkunları, araçlarını dokuz farklı kategoride jüri karşısına çıkaracak. Honda Güzellik, Japon Güzellik, Avrupa Güzellik, Ticari Güzellik ve Tofaş Güzellik kategorilerinin yanı sıra Honda Basıklık, Avrupa Basıklık, Tofaş Basıklık ve Motosiklet Güzellik kategorilerinde dereceye giren katılımcılar ödüllendirilecek.

Her biri büyük emek ve maliyetle hazırlanan araçlar; tasarım, işçilik, temizlik, özgünlük ve estetik açıdan değerlendirilerek en başarılı isimler belirlenecek.

SÜRPRİZLER DE OLACAK

Festival boyunca ziyaretçileri sadece yarışmalar değil, birbirinden eğlenceli etkinlikler de bekliyor. Organizasyonda sürpriz çekilişler, çeşitli hediyeler ve yüksek enerjili etkinlikler gerçekleştirilecek. Güçlü ses sistemleriyle donatılmış araçların da yer alacağı festivalde otomobil tutkunları unutulmaz anlar yaşayacak.

Organizasyon yetkilileri, festival alanında oluşacak atmosferin Trakya’nın en büyük modifiye buluşmalarından birine ev sahipliği yapacağını belirterek, “Tutku, güç ve estetiği aynı noktada buluşturuyoruz. Türkiye’nin birçok ilinden gelen birbirinden özel otomobiller ve motosikletlerle Lüleburgaz’da unutulmaz bir organizasyon gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

AİLECE KATILIM ÇAĞRISI

Festivalin yalnızca modifiye meraklılarına değil, her yaştan ziyaretçiye hitap edeceği belirtilirken, aileler de çocuklarıyla birlikte etkinliğe davet edildi. Otomobil ve motosiklet kültürünü yakından tanımak isteyen vatandaşlar, gün boyunca sergilenecek özel araçları inceleme fırsatı bulacak.

Yüzlerce aracın katılması beklenen festivalde ziyaretçiler hem farklı şehirlerden gelen modifiye araçlarını görecek hem de yarışmaların heyecanına ortak olacak.

LÜLEBURGAZ’DA İLK KEZ DÜZENLENECEK

Edirne, Keşan, Babaeski ve Pınarhisar’da daha önce büyük ilgi gören organizasyon, bu yıl ilk kez Lüleburgaz’a taşınıyor. İlçede modifiye kültürüne yeni bir soluk getirmesi beklenen festivalin yoğun katılımla gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

23 Ağustos 2026 tarihinde Lüleburgaz Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenecek Kupon Trakya Fest 1 için kayıtlar devam ederken, organizasyonun koordinasyonunu Burak Sezen ve Sezer Çelik yürütüyor. Organizatörler, Trakya’nın dört bir yanındaki otomobil ve motosiklet tutkunlarını bu büyük buluşmaya davet ederek, “Motor seslerinin yankılanacağı, dostlukların pekişeceği ve modifiye kültürünün en güzel örneklerinin sergileneceği bu festivale tüm halkımızı bekliyoruz.” mesajını verdi.

bottom of page