Lüleburgazlı raketler rakip tanımadı!
- Tevfik İŞÇİ
- 6 May
- 1 dakikada okunur


01-04 Mayıs 2025 tarihleri arasında İstanbul Global Tenis Kulübü’nde düzenlenen, Türkiye Tenis Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 12 Yaş Tenis Turnuvası’nda Lüleburgaz Tenis Kulübü sporcuları büyük bir başarıya imza attı.
Turnuvaya iki sporcu ile katılan Lüleburgaz Tenis Kulübü, her iki sporcusunun da şampiyonluk elde etmesiyle gurur yaşadı.
Denizalp Şahin 3. grupta, Umut Deniz Çolak ise 5. grupta tüm maçlarını kazanarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
Sporcuların sahadaki azmi, gösterdikleri performans ve elde ettikleri başarı, kulüp camiasını mutlu etti.
Genç sporcuların bu başarısı, kulübün altyapısında çalışan diğer çocuklara da ilham kaynağı oldu.
Lüleburgaz Tenis Kulübü yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu gurur hepimizin” ifadelerine yer verildi.
Comments