top of page

Kurultay Davası Kararına Destek

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can: “İktidar yürüyüşümüzü durdurabilecek hiçbir güç yok.’’

ree

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 4-5 Kasım 2023 tarihli 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025 tarihli 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline yönelik açılan davanın beşinci duruşması dün sabah saat 10.00’da Ankara 42. Asliye Hukuk Mahkemesinde görüldü. Mahkeme, davanın reddine karar verdi.

Kararın ardından CHP teşkilatlarında olduğu gibi Lüleburgaz’da da kararlılık mesajları verildi.CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Can, kararın ardından yaptığı açıklamada partinin yürüyüşünün süreceğini belirtti.

“İktidar yürüyüşümüzü durdurabilecek hiçbir güç yok.Kapatılan yolları yeniden açtık, susturulmak istenen sesi çoğalttık.Tüm baskılara, engellemelere ve kumpaslara rağmen Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayakta!39’uncu Olağan Kurultayımızı büyük bir kararlılıkla gerçekleştireceğiz.Bu yürüyüş sadece bir partinin değil, halkın iktidarının yürüyüşüdür.Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!”

Ali Can, açıklamasında Lüleburgaz örgütünün her koşulda partinin yanında olduğunu vurgulayarak, “Lüleburgaz örgütü olarak inancımızdan, mücadelemizden ve Cumhuriyet değerlerinden asla vazgeçmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar


bottom of page