top of page

Kız çocukları günü kutlandı

Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler hem voleybol oynadı hem de dans etti. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte çocuklara çikolata ikram edildi.

ree
ree

Lüleburgaz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü antrenörleri tarafından, Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında İstiklal İlkokulu 3. sınıf kız öğrencileri için özel bir voleybol ve dans etkinliği düzenlendi. Etkinlikte öğrencilerin hem eğlenmeleri hem de spora teşvik edilmeleri hedeflendi.

Voleybol sahasında doyasıya ter döken öğrenciler, antrenörlerin eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak keyifli anlar yaşadı. Etkinliğin sonunda öğrenciler, antrenörlerle birlikte dans ederek günü coşkuyla tamamladı.

Dansın ardından çocuklara çikolata ikram edilirken, öğrencilerin ellerinde taşıdığı Dünya Kız Çocukları Günü temalı pankartlar da dikkat çekti.

Yorumlar


bottom of page