top of page

İklim değişikliği için eğitiyorlar

TEMA Lüleburgaz Şubesi, TEMA Vakfı İklim Değişikliği Farkındalık Projesi kapsamında ilkokul öğrencilerini eğitiyor.



TEMA Lüleburgaz Şubesi, TEMA Vakfı İklim Değişikliği Farkındalık Projesi kapsamında geliştirdiği eğitim programı ile ilkokul öğrencilerini eğitiyor.

Öğrencilerin kendi yaşamlarında ve doğada gerçekleşen değişimleri fark etmeleri amacı ile gerçekleştirilen eğitimler, aynı zamanda bu değişimlerin yine kendi yaşamlarından yola çıkarak nedenlerini ve sonuçlarını tartışmaları, gözlemlemeleri ve çözüm önerileri üzerine düşünmelerini de amaçlıyor.

TEMA Lüleburgaz Şubesi Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, Bahçeşehir Koleji 3/A, 3/B, 4/A ve 4/B sınıfları ile iklim değişikliği farkındalık projesini uyguladı.

Projeyi uygulayan TEMA temsilcileri, ilk derste iklim hakkında bilgilendirme sunumu yaparak farkındalık oluşturdular. 2. derste iklim kartları oyunu ile iklim hakkında öğrendiklerini pekiştirdiler.

Kocaman, Projeye başvuran okul idaresi ve sınıf öğretmenlerine teşekkür ederken, öğretmenlere ekolojik okur yazarlık öğretmen rehberi hediye etti.

Comentarios


bottom of page