Evrenspor’a yeni başkan!
- Tevfik İŞÇİ
- 2 May
- 1 dakikada okunur
“Beldenin genç iş adamı kulübe başkan oldu”

Kırklareli’ni Bölgesel Amatör Ligde temsil eden fakat sezonun sonunu getiremeyen ve ligden çekilen Evrensekiz Evrenspor, yeni sezon öncesi yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.
Önümüzdeki yıl Kırklareli Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Evrenspor,’da yapılan olağan kongrede kulübün başkanlığına beldenin genç iş adamlarından Reşit Tontuş seçildi.
Belediye Başkanı Birol Özbay’ın da katıldığı kongrede üyelerin tamamının oylarını alan Reşit Tontuş, Evrenspor’un yeni başkanı oldu.
Tontuş kongre sonrası yaptığı açıklamada, “Şahsım ve yönetimim kurulum olarak bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Daha önce başkanlık yapan abilerime teşekkür ederim. Evrenspor için elimizden geleni yapıp takımımızı başarıya götürmek için mücadele edeceğiz” dedi.
Evrenspor’un Reşit Tontuş başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde ise asil üyeler Melih Akten, Lütfi Bıçakçı, İbrahim Açıkgöz, Emre Evren, Ahmet Ekim ve Nazmi Karanfil’den oluştu.
Yönetim kurulu yedek üyeleri, Oğuzhan Karadağ, Veysel Yiğit, Egemen Özer, Adnan Burak Saf, Mehmet Yangel, Halit Tepegöz ve Emrah Yavaş olarak belirlendi.
Denetim kurulu asil üyeliklerinde de Kaan Taşdelen, Yakup Çatal ve Egemen Şenel görev aldı.
Denetim kurulu yedek üyeleri Emirhan Karaman, Anıl Kuşku ve Sebahattin Saf’tan oluştu.
Comments