Bilardonun şampiyonları belli oldu
Lüleburgaz’da düzenlenen 2. Etap Bilardo İl Birinciliği Şampiyonası’nda sporcular dereceye girebilmek için mücadele etti.


Türkiye Bilardo Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Bilardo İl Birinciliği 2. Etap Şampiyonası, PBA Bilardo’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular belli oldu.
Istakaların şampiyonluk için yarıştığı organizasyonda Abdülkadir Var rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıktı. İsmail Diken ikinci sırada yer alırken, Mehmet Burak Koçak ve Erman Özseyhan üçüncülüğü paylaştı.
Şampiyonanın ardından yapılan açıklamada, turnuvada mücadele eden tüm sporcular tebrik edilerek dereceye giren isimler ayrıca kutlandı.
Açıklamada, Lüleburgaz ve Trakya’da bilardo branşının gelişimine katkı sunmanın amaçlandığı belirtilirken, sporcuların yanında olmaya ve bilardonun daha geniş kitlelere ulaşması için çalışmaların sürdürüleceği bildirildi.
Ayrıca organizasyona ev sahipliği yapan PBA Bilardo’ya da teşekkür edildi.



