Türkiye İş Bankası ve Ziraat Bankası yetkilileri, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’yi ziyaret etti.


Türkiye İş Bankası Lüleburgaz Şube Müdürü Veysel Çelik, Ziraat Bankası Trakya Bölge Müdürü Tahir Ceylan, Ziraat Bankası Trakya Bölge Satış ve Performans Yöneticisi Muhammed Ceylan ve Ziraat Bankası Lüleburgaz Şube Müdürü Tuncay Yörük, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’yi ziyaret etti.
Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’nin makamında gerçekleştirilen ziyarette Kırklareli ve Lüleburgaz’ın ülke ekonomisine katkıları ve katabilecekleri konusunda istişarelerde bulunuldu.
Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, kendisini ziyaret eden Türkiye İş Bankası Lüleburgaz Şube Müdürü Veysel Çelik, Ziraat Bankası Trakya Bölge Müdürü Tahir Ceylan, Ziraat Bankası Trakya Bölge Satış ve Performans Yöneticisi Muhammed Ceylan ve Ziraat Bankası Lüleburgaz Şube Müdürü Tuncay Yörük’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Comments