1 ton baklava dağıtıldı
- Tevfik İŞÇİ
- 7 Nis
- 1 dakikada okunur
Lüleburgaz’da merhum Ahmet Tunalılar hayrına yaklaşık 1 ton baklava ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı.



Lüleburgaz’da 1 ton baklava vatandaşlara dağıtıldı.
Lüleburgazlıların yakından tanıdığı merhum Ahmet Tunalılar’ın hayrına yaklaşık 1 ton baklava Altıyol, Kuştepe ve Barış Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Bu anlamlı organizasyon, merhum Tunalılar’ın talebeleri, evlatları tarafından, Tatlıoğulları Baklavacılık firması ile Bizbize Yeteriz Birlik Beraberlik ve İnsani Yardım Derneği organizasyonu ile hayata geçirildi.
Ahmet Tunalılar, yaşamı boyunca özellikle çocuklara çeşitli ikramlarda bulunarak gönüllere dokunmuş bir isim olarak tanınıyordu. Ahmet Tunalılar’ın iyiliğe dayalı yaşam felsefesi, bu anlamlı organizasyonla bir kez daha hatırlandı.
Comments