top of page

Özkan ateş püskürdü!

“İmamoğlu’nu sana yedirmeyiz Tayyip!”

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Millet İradesine Saygı Mitingi’nde ateş püskürdü.


CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda yapılan Millet İradesine Saygı Mitingi’nde ateş püskürdü.

21 Mart akşamı Lüleburgazlı binlerce vatandaşın katıldığı mitingde eline mikrofonu alan Özkan, ODTÜ’lü öğrencilerin selamını getirdiğini belirterek sözlerine başladı.

AK Parti iktidarının 420 tane belediyenin hepsine kayyum atamaya gücünün yetmeyeceğini belirten Özkan, “İmamoğlu’nu sana yedirtmeyiz Tayyip” dedi.

Tüm Türkiye’nin sokaklara indiğini belirten Özkan, AK Parti’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni soyup soğana çevirdiklerini belirtirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerinden korktuğunu söyledi.

“SİZE ÇOK SELAM SÖYLEDİLER”

CHP’nin Türkiye’de birinci parti olduğunu kabullenemediklerini belirten CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan; “Çarşamba ve Perşembe akşamı ODTÜ’lü öğrencilerle birlikteydim. Size çok selam söylediler, mücadeleye devam edeceklerini belirttiler.

Bu iktidar milletin sorununu bıraktı, asgari ücretlinin, emeklinin, çiftçinin sorununu bıraktı. Mart’ta kaybettikleri seçimi hala unutamadılar. CHP’nin Türkiye’de birinci parti olduğunu hala kabullenemediler, hiçbir zaman da unutamayacaklar, kabullenemeyecekler” dedi.

“İMAMOĞLU’NU YEDRİMEYİZ TAYYİP”

Tüm belediyelere kayyum atamaya güçlerinin yetmeyeceğini belirten Özkan; “420 tane belediyemiz, 11 tane büyükşehir belediyemiz var. İl, ilçe, belde belediyelerimiz var. Hepsine mi kayyum atayacaksınız? Var mı böyle bir gücünüz? Sizin buna gücünüz yetmez. Milletin iradesine kimse engel olamaz.

Sandık verdi, vatandaş verdi bu kararı. Vatandaşın kararını emirle, talimatla geri alamazsınız. Ekrem İmamoğlu’nu sana yedirmeyiz Tayyip!” ifadelerini kullandı.

“AKŞAM NASIL YATIYORLAR ÇOK MERAK EDİYORUM”

Sözlerine devam eden Özkan; “Bunlar çıldırmış, bunlar delirmişler. Ekrem başkanın yaptığı hizmetleri görmezlikten geliyor. Gelin Bursa’ya gidelim. Bursa’daki yolsuzlukları görüyor musunuz? Soyup soğana çevirmişler Bursa’yı. Mecliste önerge verdik Bursa için. İnanın AKP’liler de ses seda yok. O yapılan yolsuzluklara hepsi göz yumuyorlar. Akşam nasıl yatıyorlar çok merak ediyorum.

Ülkenin bir sürü gündemi, sorunu varken bunlar hala rant peşinde. Ekrem İmamoğlu’nu aldıkları gün 10 milyar dolar para kaybetti Türkiye. Kimin parası bu? Bizim, sizin vergileriniz onlar. Fakirin, fukaranın yemediğini kendi yandaşlarına yediriyorlar” açıklamalarında bulundu.

“ERKEN SEÇİME GİDELİM”

Sandık çağrısında bulunan Özkan; “Ama bu işin sonu geldi hepiniz bilin. Yürekleri varsa erken seçime gelsinler. Onların biraz cesareti varsa erken seçime gidelim, sandığa gidelim.

Öğrencilerle polisi karşı karşıya getiriyorlar. İnanın bakan yardımcılarının bir tanesi “bunların sicillerine geçin diyor. Ya böyle bir şey var mı? Ayıp değil mi? Ama inanın başaramayacaklar. İzin vermeyeceğiz. Hep beraber izin vermeyeceğiz. Türkiye ayakta. Öğrenci, esnaf, vatandaş sokaklarda.

Sesimizi duymak istemiyorlar, görmezden geliyorlar. Biz ne İBB Başkanı’nı, nede bir vatandaşın hakkını yedirmeyiz. Hiç birisine izin vermeyeceğiz. Bunların aklı fikri beşli çeteler. Kendi bölgemizde toplulaştırma adı altında köylülerimizin arazilerine el koyuyorlar. Kendi yandaşlarının tapularını bir araya getirmek için bizim gariban çiftçimizi yok etmeye çalışıyorlar. Çiftçi zaten ayakta kalamıyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyette bir daha onlar olmayacak. İzin vermeyeceğiz. Sabahın altısında gel sen belediye başkanını evinden al. Bu nedir ya? Kaçıyor mu bu insanlar? Evet Tayyip korkuyor!

Tayyip bizden korkuyor, CHP’den korkuyor, İmamoğlu’ndan korkuyor!” diyerek sözlerini noktaladı.

Comments


bottom of page