Özel öğrenciler için yeni yuva
- Tevfik İŞÇİ

- 3 Nis
- 1 dakikada okunur
Lüleburgaz’da yapımı devam eden Dt. Şeyma Biran Özel Eğitim Okulu, özel gereksinimli öğrencilerin modern ve donanımlı sınıflarda eğitim almasını sağlayacak. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, inşaat alanını inceleyerek proje hakkında bilgi aldı.


Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, ilçedeki özel eğitim faaliyetlerini incelemek amacıyla Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret etti.
Ziyarette okulun eğitim ortamları, yürütülen çalışmalar ve öğrencilerin gelişim süreçleri hakkında idareciler ve öğretmenlerden bilgi alındı.
Ziyaret kapsamında Erdem, okulun yanında yapımı devam eden Dt. Şeyma Biran Özel Eğitim Okulu inşaat alanını da hayırsever Arif Ali Mercan ile birlikte inceledi. İnşaat çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgi alan Erdem, projenin tamamlanmasıyla ilçedeki özel eğitim alanındaki fiziki imkânların önemli ölçüde güçleneceğini belirtti.
Erdem, “Özel gereksinimli öğrencilerimizin daha modern ve donanımlı ortamlarda eğitim alabilmeleri için çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmektedir” dedi.
Yeni okulun hizmete girmesiyle Lüleburgaz’daki özel eğitim öğrencileri, çağın gerektirdiği standartlarda ve daha kapsamlı eğitim imkânlarına kavuşacak.


