05 Aralık 2008 Cuma | Sık Kullanılanlara Ekle | Anasayfam Yap  
Anasayfa
Lüleburgaz
Kırklareli
Tekirdağ
Edirne
Spor
Haber Arşiv
İletişim
Künye
50. yıl mezunları
Türk Milli Eğitimi’ne yarım asırdır hizmet veren Lüleburgaz Lisesi, bir eğitim ve öğretim yılını daha geride bırakırken, eski mezunlarının arasına 50. yıl mezunlarını da ekledi
Haber Yayın Tarihi : 16 Jun 2008

Özcan ÇELTİKLİ
Türk Milli Eğitimi’ne yarım asırdır hizmet veren Lüleburgaz Lisesi, bir eğitim ve öğretim yılını daha geride bırakırken eski mezunlarının arasına 50. Yıl mezunlarını da ekledi.
Lüleburgaz Lisesi, 2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılı’nı coşkulu bir törenle tamamladı. Okulun spor salonunda gerçekleştirilen program saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Mehmet Sadık Selçuk ve veliler adına Metin Baltacı’nın konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce ve Kaymakam Lütfullah Gürsoy birer konuşma yaparak, öğrencileri kutladı.
Lise Marşı’nın okunmasından sonra okul birincisi Selin Tuna, 50. Yıl Şeref Kütüğü’ne plaket çaktı. Daha sonra Kaymakam Lütfullah Gürsoy okul birincisi Selin Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce okul ikincisi Ecem Müge Andoğlu ve Okul Müdürü Mehmet Sadık Sel çuk da okul üçüncüsü Gözde Nur Kuran’a plaket verdi.
Bayrak – flama devir teslim törenin ardından tango ve vals gösterileri sunuldu. Temsili diploma töreninin ardından 50. yıl mezunları hep birlikte keplerini havaya fırlattı. Balaban Dondurma da sunduğu dondurmalarla Lüleburgaz Lisesi’ndeki etkinliği daha da tatlandırdı.

Bu haberde yorum bulunmamaktadır.
Yorum yazmak için tıklayınız.
HABERE YORUM YAZ